Fókuszban a csípő-, keresztcsont-, nyaki résszel (atlas elakadás) kapcsolatos problémák és az isiász, banyapúp okozta fájdalmak.

HOGYAN ISMERD FEL A GERINCCEL KAPCSOLATOS PROBLÉMÁKAT ÉS MILYEN TECHNIKÁKAT ALKALMAZZ?

GYAKORLATI SZAKMAI

GERINCNAP

2024. szeptember 28. I BUDAPEST

Azonnal használható gyakorlati tudást adó szakmai program a gerincről gyógytornászoknak, masszőröknek, természetgyógyászoknak, fizioterapeutáknak, jóga oktatóknak, edzőknek és egyéb terapeutáknak.

Mi a gyakorlati haszna az őszi szakmai gerincnapnak?

 

Ne elméleti előadásra számíts, hanem tömör, gyakorlati tudást adó, pörgős programra a ti előzetes kérdéseitek mentén! Mit jelent ez? A szakmai nap előtt a jelentkezők beküldik azokat a kérdéseket, amik a gerinccel kapcsolatosan a legjobban foglalkoztatják őket, mi pedig a színpadon 3 órában megválaszoljuk, kiegészítjük, összefűzzük, hogy választ kapjatok nemcsak a gerinccel kapcsolatos kérdéseitekre, érintjük a térd, a boka problémákat és a vállba kisugárzó fájdalmakat is.

Ismerd meg az előadókat!

Dr. Nagy Géza

Dr. Nagy Géza

Három évtizedes neurológiai tapasztalattal rendelkező manuálterápiás orvos

1993. óta tagja a Magyar Manuál-terápiás Orvosok Egyesületének. 1999-ben tett manuál-terápiás vizsgát az Orvostovábbképző Intézetben. 1998-tól éveken át részt vett a manuál-terápia tantárgy tanításában a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar Humánkineziológia Szakán. 

Horváth Csaba

Horváth Csaba

Az SI-terápia kizárólagos magyarországi oktatója

Több, mint 20 éve tevékenykedik a szakmában. Ez idő alatt rendszeresen utazott Japánba, ahol megtanulta az eredeti japán AKA kezelést, az SI terápiás kezelés alapját adó módszert.  Az utóbbi években kifejlesztett SI terápiás technikát Dr. Nagy Géza neurológus, manuálterápiás orvos közreműködésével tovább bővítették.  2018. óta több mint 1000 szakember sajátította el a technikákat.

Sokkal több mint egy szakmai rendezvény

Legyen sokkal több gyakorlat – ezt kértétek tőlünk az Első szakmai gerincnap után, ezért született az őszi időpont, ami tömör, szakmai tudást adó szakmai program lesz, de a tőlünk már megszokott 2:1 rész sem maradhat el. Számunkra fontos a személyes találkozás, így lesz időtök a két előadótól kérdezni, kipróbálni a kapcsolódó technikákat, megismerni az általunk használt módszereket. 

Hasznos gyakorlati tudás

Dr. Nagy Géza és Horváth Csaba a gyakorlatban fogják bemutatni a technikákat, amit a kivetítőn végig követhetsz. A kivetítőn látod, mellé pedig a két előadó folyamatosan adja a magyarázatokat, hogy biztosan minden technika rögzüljön. Sok elméletre ne számíts, itt a konkrét technikákon lesz a hangsúly.

Kérdezz az előadóktól

Mondhatnánk, hogy 2 az 1-ben a szakmai napunk, hiszen a gyakorlati bemutató mellett lehetőséged lesz hosszabban, személyesen is egyeztetni az előadókkal, lesz rá idő és alkalom, hogy minden kérdésedre választ kapj. 

próbáld ki, tapasztald meg

A korábbi szakmai napjaink alkalmával ez volt az egyik legkedveltebb programunk, nem csoda hiszen több gyakorlott kollégánk is érkezik az ország számos pontjáról hogy megismerhesd ezeket a nagyszerű és hatásos kezeléseket.

A TI kérdéseitek alapján

Szeretnénk minél több olyan témát érinteni, ami most a legtöbbeteket foglalkoztatja, ezért a résztvevőknek a rendezvény előtt lehetőségük lesz előzetesen kérdéseket küldeni az előadóknak. A bemutató végleges tematikája ezek alapján a kérdések alapján áll majd össze.

Mi lesz a program az őszi szakmai napon? 

FONTOS! A délelőtti és délutáni program tematikája megegyezik!

9:00 – Kiállítói tér + regisztráció nyitva

érkezz minél hamarabb, hogy legyen időd regisztrálni és elfoglalni a helyedet!

10:00 – 13:00

DÉLELŐTTI IDŐPONT

Dr. Nagy Géza és Horváth Csaba együtt válaszolják meg és mutatják be a gyakorlatban, hogy hogyan ismerd fel a leggyakoribb gerinccel kapcsolatos problémákat és milyen technikákat alkalmazz.

 

13:00 – 14:00

Látogasd meg a kiállítói standokat, kérdezz az előadóktól, próbáld ki a kezeléseket. Ha a délutáni programra érkezel, ekkor tudsz regisztrálni.

 

14:00 – 17:00

DÉLUTÁNI IDŐPONT

Dr. Nagy Géza és Horváth Csaba együtt válaszolják meg és mutatják be a gyakorlatban, hogy hogyan ismerd fel a leggyakoribb gerinccel kapcsolatos problémákat és milyen technikákat alkalmazz.

 

17:00 – 18:00

Látogasd meg a kiállítói standokat, kérdezz az előadóktól, próbáld ki a kezeléseket. 

Nem akarsz zsákbamacskát? Nézz bele korábbi szakmai napunk előadásaiba

Helyszín és időpont

HELYSZÍN: ELTE Természettudományi Kar

1117 Budapest XI. kerület Pázmány Péter sétány 1/A.

IDŐPONT: 2024. szeptember 28.

BÓNUSZOK

A VIDEÓFELVÉTELT AJÁNDÉKBA KAPOD

A szakmai napon profi videós csapat rögzíti a teljes programot, amit az előadás után 1 hétig online elérhetővé teszünk számodra, így ha túl tömör lenne az anyag, ne aggódj, akárhányszor visszanézheted.

TANFOLYAMI RÉSZVÉTELT NYERHETSZ

A helyszínen izgalmas nyereményjátékkal várunk, aminek a keretében közel 200 000 Ft értékben fogunk tanfolyamokat kisorsolni a résztvevők között. 

Nézd meg, mit mondott résztvevőnk az előző szakmai napról

Vedd meg a jegyed még ma!

A Gyakorlati Szakmai Gerincnap kiemelt támogatója:

Gyakori kérdések, megnyugtató válaszok

Összegyűjtöttük neked a leggyakrabban felmerülő kérdésekre a válaszainkat.

Ha pedig nem találod a kérdésedre a választ, írj nekünk az siterapiatanfolyam@gmail.com email címre és segítünk!

Élőben lesz a rendezvény?

Igen, számunkra mindig is nagyon fontos volt a személyes kapcsolat, ezért is álmodtuk meg ezt a rendezvényt, hogy a szakmai tudás átadásán túl legyen lehetőséged személyesen is kipróbálni a kezeléseket; találkozhass oktatóinkkal, előadóinkkal.

Biztos, hogy mindent jól fogok látni?

Mivel tisztán gyakorlati bemutatóról van szó, ahol konkrét technikákat mutatunk majd be, így fontos volt számunkra, hogy garantáltan minden fogást tisztán láthass akár az utolsó sorból is, így egy kamerával folyamatosan veszik majd, amit csinálunk, így egy nagy kivetítőn követheted majd. 

Mikor és hol lesz a rendezvény?

2024. október 28-án tartjuk az őszi szakmai napot, reggel 9:45-ig érdemes odaérned, 10-kor kezdünk.  Mivel a terem befogadóképessége véges, így aznap 2 időpontban hirdetjük meg az eseményt, a délelőtti 10 – 13 óra között, a délutáni 14 – 17 óra között. A helyszín az ELTE Természettudományi Kara lesz, a pontos helyszínt a visszaigazoló emailben küldjük ki neked. 

Hol tudok parkolni?

Az ELTE Campus területén számos ingyenes parkolóhely áll rendelkezésre. 

Nem vagyok szakmabeli, érdemes eljönnöm laikusként a rendezvényre?

A szakmai nap tematikáját kifejezetten gerinccel fogalkozó terapeuták részére állítottuk össze.

Mikor kapom meg a számlát?

A jegyed ellenértékét átutalással tudod rendezni, amint az utalás megérkezik, azonnal küldjük részedre a számlát a jelentkezéskor megadott email címre. 

Mikor kapom meg a belépőjegyemet?

A helyszínen a regisztráció alkalmával karszalagot fogsz kapni, a rendezvény ezzel a karszalagal látogatható. 

Szeptember 28. még nagyon messze van, kapok előtte emlékeztetőt?

A rendezvény előtti napokban küldünk még egy emlékeztetőt, amibe csatolunk minden
fontos részletet, hogy biztosan meglegyen minden információd egy helyen.

Megvásároltam a jegyemet, de sajnos mégsem tudok elmenni, törölhetem a regisztrációmat?

Gőzerővel készülünk a szeptemberi szakmai napra, hogy minden tökéletes legyen és a legtöbb tudást adhassuk át neked. Sajnos a regsiztrációdat nem tudjuk törölni. Azonban lehetőséged van átadni meglévő regisztrációdat másnak, ha esetleg valaki eljönne helyetted, ezügyben írj nekünk kérlek az siterapiatanfolyam@gmail.com email címre.

Minden jog fenntartva, Horváth Csaba 2018 – 2024.
Adatkezelési tájékoztató I Lemondási feltételek

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.