Jelentkezési és lemondási feltételek

 

Kérjük, alaposan olvassa végig!

 

1. Jelentkezési lap

1.1  A tanfolyamokra való jelentkezés kizárólag az űrlap kitöltésével lehetséges. Esetleges telefonon történő egyeztetés után is kérjük, töltsék ki az űrlapot (Ez nagyon fontos!).

1.2  Az űrlap kitöltése nem garantálja a kiválasztott időponton való részvételt, ha az már megtelt. A maximum csoportlétszám elérése esetén felvesszük Önnel kapcsolatot.

1.3 Az űrlap kitöltésekor, kérem a pontos adatokat adják meg, mert számla kiállítása után nem áll módunkban a számlát módosítani.

1.4  Az űrlap kitöltése után küldünk egy visszaigazolást a jelentkezésről.

2. Előleg(helyfoglalási díj) befizetése

2.1  A tanfolyamra való résztvételi jogot az előleg, a tangolyamdíj 50 %-a befizetésével szerezheti meg. Természetesen az előleget beszámítjuk a tanfoyamdíjba.

2.2   Az előleget banki átutalással intézheti el. Kérjük a közlemény rovatba beírni a jelentkező nevét, a tanfolyam nevét és időpontját. Az utalt előleg beérkezését emailben fogjuk visszaigazolni. Amennyiben pár napon belül nem érkezik meg a visszaigazolás, kérjük, jelezzen.

3. A tanfolyamdíj befizetése

A tanfolyamdíj fennmaradó összege a tanfolyam első napján a helyszínen készpénzzel fizetendő.

4.Módosítás/Lemondás

4.1 Amennyiben már befizette az előleget, a jelentkezés módosítást vagy lemondást a kiválasztott tanfolyam kezdete előtti 30. napig teheti meg kizálólag írásban siterapiatanfolyam@gmail.com email címünkre való levél küldéssel.

4.2 Ha nem időben jelezte felénk a módosítási/lemondási szandékát írásban, úgy a befizetett előleg nem térítendő vissza, nem átruházható egy másik tanfolyamra.

4.3 Az előleg visszautalása kizárólag rendkívüli esetben lehetséges, és azt minden esetben bizonyítani szükséges.

5. Szerzői jogok

5.1  Az oktató (Horváth Csaba Zsolt e.v., Székhelye: 5100 Jászberény Kápolna utca 2. Adószám:79290195-1-36 ) kijelenti, hogy az általa oktatott japán gerinckezelési technika, általa kifejlesztett módszereket tartalmaz, ezért az a Ptk. 2:47.§-a szerinti üzleti titoknak, illetve védett ismeretnek minősül.

5.2  A résztvevő kötelezettséget vállal arra, hogy az oktató által oktatott ismereteket és technikákat csak saját részre használja fel a gerinckezelés során, az ismereteket harmadik személyek részére tovább nem adhatja sem ingyenesen, sem ellenérték fejében, nyilvánosságra (így sajtó, internet, közösségi oldalak stb.) nem hozhatja. Ezen kötelezettség megszegése jogi következményeket von maga után, illetve kötbért köteles fizetni az oktató részére.

5.3  A résztvevő beleegyezik, hogy a tanfolyamon készült fotókat és videókat a tanfolyam szervező illetve az oktató nyilvánosan megmutassa pl.közösségi oldalakon, saját weboldalunkon, a marketing céljából.

A jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével a jelentkező automatikusan elfogadja a fent említett feltételeket.

 

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.