Jelentkezési és lemondási  feltételek

 

       Kérjük, alaposan olvassa végig!

 

1. Jelentkezési lap

1.1 A tanfolyamokra való jelentkezés kizárólag az űrlap kitöltésével lehetséges. Esetleges telefonon történő egyeztetés után is kérjük, hogy töltsék ki az űrlapot (Ez nagyon fontos!).
1.2 Az űrlap kitöltése nem garantálja a kiválasztott időponton való részvételt, ha az már megtelt. A maximum csoportlétszám elérése esetén felvesszük Önnel kapcsolatot.
1.3 Az űrlap kitöltésékor, kérem a pontos adatokat adják meg, mert számla kiállítása után nem áll módunkban a számlát módosítani.
1.4 Az űrlap kitöltése után küldünk egy visszaigazolást a jelentkezésről.

2. Tanfolyam díjának befizetése

A tanfolyamra való részvételi jogot a tanfolyam díj befizetésével szerezheti meg. A befizetést banki átutalással illetve bankfióknál történő befizetéssel intézheti el. Kérjük a közlemény rovatba beírni a jelentkező nevét, a tanfolyam nevét és időpontját. Az utalt tanfolyam díja beérkezését követően fogunk kiállítani számlát, amelyet a számlázz.hu-n keresztül fogja megkapni. Amennyiben pár napon belül nem érkezik meg a számla, kérjük, jelezzen.
A tanfolyam díja befizetést követően küldeni fogjuk a tananyag egy részét, amellyel felkészülhet a tanfolyamra.

3. Módosítás/Lemondás

3.1 Amennyiben már befizette a tanfolyam díját és nem tud megjeleni a kiválasztott időpontban egy rendkívüli ok miatt (pl. baleset, betegség, de ezt orvosilag bizonyítania kell), lehetősége van egyszeri alkalommal, egy későbbi időpontban elvégezni a tanfolyamot.
3.2 Mivel a tananyag egy részét előre átküldjük, nem állunk módunkban visszautalni a tanfolyam díját.

4. Szerzői jogok

4.1 Az oktató és vizsgáztató (Horváth Csaba Zsolt e.v., Székhelye: 5100 Jászberény Kápolna utca 2. Adószám:79290195-1-36 ) kijelenti, hogy az általa oktatott japán gerinckezelési technika, általa kifejlesztett módszereket tartalmaz, ezért az a Ptk. 2:47.§-a szerinti üzleti titoknak, illetve védett ismeretnek minősül.
4.2 A résztvevő kötelezettséget vállal arra, hogy az oktató által oktatott ismereteket és technikákat harmadik személyek részére tovább nem adhatja sem ingyenesen, sem ellenérték fejében, nyilvánosságra (így sajtó, internet, közösségi oldalak stb.) nem hozhatja. Ezen kötelezettség megszegése jogi következményeket von maga után, illetve kötbért köteles fizetni az oktató részére.
4.3 A résztvevő beleegyezik, hogy a tanfolyamon készült fotókat és videókat a tanfolyam szervező, illetve az oktató nyilvánosan megmutassa pl. közösségi oldalakon, saját weboldalunkon, a marketing céljából.

A jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével a jelentkező automatikusan elfogadja a fent említett feltételeket.

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.