MEDENCEÍZÜLETI TANFOLYAM

(Ágyéki gerinc és kismedence, valamint csípőízülti fájdalmak vizsgálata és kezelése)

NYAK-VÁLL TANFOLYAM

(Nyak- és vállövi fájdalom okainak vizsgálata és kezelése)

GYAKORLATI ANATÓMIA – BIOMECHANIKA TANFOLYAM 

(Nyaktól a lábig terjedő  ízület-izom vizsgálatok és mobilizációs kezelések anatómiai és biomechanikai alapjai)

ATLASZ TERÁPIÁS TANFOLYAM

(Az elakadt  atlaszmozgás helyreállítása kombinált kezeléssel)

Új tanfolyamok, melyek során megtanulod diagnosztizálni a fájdalom pontos forrását (legyen szó például medence környéki vagy nyakfájdalomról) valamint ez alapján elsajátítod azok megoldását célzó konkrét kezelési technikákat.

A tanfolyam elvégzését követően a kezedben lesz az a tudás, amivel ki tudod deríteni a fájdalom pontos okát és az a technika is, amivel kezelni tudod azt, azonnali javulást elérve. 

  1. MEDENCEÍZÜLETI TANFOLYAM

Az ágyéki gerincből, a medencegyűrűből (SI-ízület, szeméremízület farkcsontízület) és a csípőízületből eredő fájdalom az élet során nagyon sok embernek szenvedést okoz. A fájdalom megjelenésében mutatkozó gyakori átfedés azonban jelentősen megnehezíti a fájdalomforrás azonosítását és az alkalmazandó kezelés meghatározását.

 

2.NYAK-VÁLL TANFOLYAM

A tanfolyamon szó lesz többek között a nyaki gerinc eredetű fejfájás, a banyapúp, a befagyott váll és a gerincferdülés kiváltó okairól, a helytelen testtartás okozta rövid és hosszú távú problémákról, a nyak- és a vállövi ízületek valamint az izmok izomenergiatechnika által történő kezeléséről.

​​

Tanuld meg pontosan beazonosítani a páciensed fájdalmát kiváltó okot, majd sajátítsd el az adott problémához tartozó kezelési technikát. Miért is olyan fontos ez?

A képzésen ugyanis olyan kezelési technikákat is elsajátíthatsz, ami nemcsak a végtagi ízületekben (perifériás ízületekben), hanem a centrális ízületek (csigolyaízületek, borda ízületek) vizsgálatában és kezelésében is hasznodra válik majd. A tanfolyam célja az, hogy mindenki megtanuljon vizsgálni, és csak a bizonyítékkal alátámasztott bajokat kezelje. Ne pedig, az “azt hiszem”, meg a “talán” vélemény alapján. Így lesz igazán szakszerű, profi és egyben hatásos egy kezelés.

Pont ebben segít Neked ez a tanfolyam!

A tanfolyam oktatója Dr. Nagy Géza, három évtizedes neurológiai tapasztalattal rendelkező orvos és manuál-terapeuta, aki gyakorlati módszerekkel, tesztekkel tanítja meg neked a tűpontos diagnosztikát majd pedig a különböző problémákhoz, konkrét kezelési módokat is megtanít. A tanfolyam rendkívül gyakorlatorientált, így a képzés alatt azonnal használható, valódi tudást kapsz.

A tanfolyam elvégzését ajánljuk masszőröknek, gyógytornászoknak, egyéb manuál-terapeutáknak. Ez a tanfolyam neked szól, ha szeretnéd a tudásod bővíteni, a vendégeidnek pedig hatékonyabb, célzott kezelést biztosítani azáltal, hogy a fájdalom okát is megtanulod feltérképezni.

A képzés keretében elsajátított tudással hatékony segítség nyújtható:

  • szülés utáni csípő problémák
  • ülő/álló munkát végzők
  • gerinceredetű fájdalmakban szenvedők
  • befagyott váll
  • mozgásterjedelem beszűkülés
  • sportolók esetében.

Ez a tanfolyam több évtized szakmai tudását és gyakorlatát adja át neked!

Az oktatód, Nagy Géza 1993. óta tagja a Magyar Manuál-terápiás Orvosok Egyesületének. 1999-ben tett manuál-terápiás vizsgát az Orvostovábbképző Intézetben. 1998. óta részt vesz a manuál-terápia tantárgy tanításában a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar Humánkineziológia Szakán. Hatalmas elméleti és gyakorlati tudással rendelkezik.

Nézd meg a videókat, amiben tanulóink mesélnek a Medenceízületi tanfolyamról és az oktatóról!

Ettől (is) más ez a tanfolyam, mint a többi

Nálunk nem csak ajánlatos, de kell is gyakorolni. Ehhez is kapsz támogatást. 

A tanfolyam elvégzését követően sem engedjük el a kezed. Lehetőséged lesz gyakorlónapokon csiszolni tudásod, továbbá egy zárt Facebook csoporton keresztül is biztosítjuk a kapcsolattartást.

 

Képzési időpontok és helyszínek: 

 

 2022. október 22-23. ATLASZ TERÁPIÁS TANFOLYAM (1039 Budapest. Heltai Jenő tér 15. -Heltai bank center)

A változás jogát fenntartjuk!

Tanfolyamaink

Részvétel a 2 napos elméleti és gyakorlati oktatáson

Részvétel 2 külön alkalommal gyakorlati napon

(akár teljes nap, ha ráérsz) 

Nyomtatott jegyzetet biztosítunk

Tagja leszel a zárt facebook csoportunknak,

ahol visszanézheted a korábbi résztvevők által készített videókat, segítséget kérhetsz a

többiektől, ha elakadnál.

Tanfolyam árak

Medenceízületi tanfolyam: 98.000 Ft (AAM)

Váll-Nyak tanfolyam: 98.000 Ft (AAM)

Biomechanika tanfolyam: 98.000 Ft (AAM)

Atlasz terápiás tanfolyam: 120.000 Ft(AAM)

A részvételi díj egyösszegben befizetendő, befizetést követőn küldjük emailben az elméleti tananyagot, így visszafizetésre nincs lehetőség, kérjük ezt vedd figyelembe.

Számlázás kizárólag magánszemély részére!

Ezt mondják a tanfolyamról végzett tanulóink 

A tanfolyamot színvonalasnak, informatívnak, és gyakorlatorientáltnak találtam. Az elméleti rész lényegre törő és jól megfogható volt. Szerencsés voltam mert a legtöbb fogást/kezelést rajtam mutatta be Géza bácsi, így első kézből tapasztaltam a fogásai hatékonyságát. Géza bácsi nagyon nagy tudású szakember, ezenkívül végtelenül kedves, jó humorú volt az egész tanfolyam alatt. Az oktatás mellett külön foglalkozott az egyéni kérdéseinkkel is. A tanfolyam után kb. 10 kilóval könnyebbnek éreztem magam.

Kiss Ágoston - orvostanhallgató

25 éve dolgozom gyógytornászként és mindazoknak a kollégáknak ajánlom Dr. Nagy Géza tanfolyamát, akik medencefájdalmas betegekkel dolgoznak. Rendszert, szemléletet, azonnal használható hatékony kezelési módszert kaptunk. Köszönöm! Nem csak kiegészíti, de tökéletesíti a gyógytornászi ismereteimet! 

Baumgartner Ildikó - gyógytornász

Egy gyógytornasz kollegám javasolta a tanfolyamot, és nem csalódtam, nagyon jó hogy résztvettem a képzésen.
Hihetetlen nagytudású előadótól Dr. Nagy Gézától nagyon sok anatómiai, biomechanikai ismerettel megtámogatott elméletet és nagyon sok gyakorlatot kaptam. Ezt a mozgásos anyagot jól tudom alkakmazni a munkam során. Én is csak ajanlani tudom ezt a tanfolyamot minden érdeklödönek.

Bíróczi Várkonyi Andrea - gyógytornász

Szakmabeliként rengeteget tanultam, láttam és tapasztaltam, mégis úgy érzem, hogy ennek a tanfolyamnak a tananyaga olyan hasznos technikákat tartalmaz, melyek minden szakmabelinek hasznára válna. Az anyag latin mellett magyarul is tartalmazza a kifejezéseket, így azok számára is érthető, akik mostanában kevésbé használták a latin nyelvet. A tanfolyam kiemelt figyelmet fordít a gyakorlati tudás átadására, így az elmélet rengeteg gyakorlattal párosul (technikák, vizsgálati módszerek, tesztek stb.). A tesztek segítségével pl. felismerhetjük a fájdalom okát, hátterét, így az általunk alkalmazott kezelés célzott és hatékonyabb lesz. Tulajdonképpen azonnal tudunk segíteni a probléma csökkentésében/megszüntetésében. Mindenkinek ajánlom figyelmébe a tanfolyamot!

Horváth Csaba - az S. I - terápia kizárólagos európai oktatója

Számomra ez a képzés nagyon sokat segített abban, hogy megtanuljam a kezelési módszereket és főleg a diagnosztikát. Ha jön hozzám egy beteg, őt minél célzottabban meg tudjam vizsgálni és megtalálni nála azokat a problémákat, amiket aztán kezelhetek. Ezeket a kezeléseket is nagyon jól megtanultuk, nagyon gyakorlatias volt a képzés. Ez számomra nagyon fontos, főleg, mert a pandémia miatti online oktatásban ezt nem tudtam megtanulni az egyetemen, szóval számomra nagyon jó kiegészítő képzés volt.

Tóth Enikő - gyógytornász hallgató

Elég nehéz szavakba önteni amit ott kaptunk ez alatt a két nap alatt, nagyon nagy tudása van Dokinak. Köszönöm hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon, mindenkinek ajánlom!

Szilágyi Mihály

Foglald le a helyed és csatlakozz a következő induló képzés csapatához!

Számlázás kizárólag magánszemély részére!

Az űrlap kitöltése után emailben kapod meg a legfontosabb információkat és a jelentkezés véglegesítéséhez szükséges teendőket.

A tanfolyam mindkét napon 10-18 óráig tart.

Az adataid nálunk biztonságban lesznek. A fent megadott adataidat a jelentkezéshez, számlázáshoz és kapcsolattartáshoz használjuk fel.

Jelentkezéseddel elfogadod, hogy megismerted és tudomásul vetted a jelentkezési és lemondási feltételeket.

Jelentkezési és lemondási feltételek

Gyakori kérdések,

megnyugtató válaszok

Van előfeltétele a tanfolyamra való jelentkezésnek?

Mivel a tanfolyamokon tanult technikák pontos kivitelezéséhez ismerned kell az emberi test felépítését, így a jelentkezés feltétele anatómiai ismeret megléte. Ez alap anatómiai ismereteket jelent. Egyéb feltétele a jelentkezésnek nincs.

Átutalással lehet fizetni?

Természetesen igen, a jelentkezést követően egy visszaigazoló emailben minden fontos információt megküldünk ezzel kapcsolatosan.

Szállást tudtok ajánlani a közelben?

Igen, hívd kolléganőnket: Lóczi Tímea, 70/671-31-71. Vagy írj emailt nekünk: sitherapy2019@gmail.com

Mi a teendőm a jelentkezést követően?

Visszaigazoló emailben elküldünk neked minden fontos információt. Ha esetleg nem kaptál ilyen emailt, vagy valami infó lemaradt róla, amire kiváncsi vagy, hívd kolléganőnket: Lóczi Tímea, 70/671-31-71, 30/584-95-57. Vagy írj emailt nekünk: sitherapy2019@gmail.com

Mi a teendőm, ha nem kaptam visszaigazoló emailt?

Hívd Lóczi Tímeát a 70/671-31-71, 30/584-95-57 telefonszámokon. Vagy írj emailt nekünk: sitherapy2019@gmail.com

Ha más kérdésem van, technikai problémám akadt, kit keressek?

Hívd kolléganőnket: Lóczi Tímea, 70/671-31-71, 30/584-95-57. Vagy írj emailt nekünk: sitherapy2019@gmail.com

sitherapy2019@gmail.com
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001272

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.