S.I 2. tanfolyam

Időpont hamarosan I BUDAPEST

Új fájdalommentes technika nyak, hát -és vállfájdalmak kezelésére.

A kezelés a craniosacrális terápia, osteopátia és az ízületi mozgástan alapján épül fel. Finom nyújtásokból és kimozgatásból áll. Nem csontkovácsolás, kiropogtatást nem tartalmaz.

Ez fog történni veled a tanfolyam után…

A tanfolyam elvégzését követően a kezedben lesz egy olyan technika, amellyel hatékonyan kezelhetsz nyak, váll, lapocka, felső-háti fájdalmakat, kézbe lesugárzó zsibbadást.

A kezelés hasonlóan finom technikával történik, mint az S.I1-es kezelés, ezért problémásabb esetekben is használható, mivel a cél az, hogy ne okozzunk fájdalmat és még nagyobb problémát.

Mi az S.I 2. pontosan és hogyan segíthet?

Számtalan esetben amikor nyaki sérvet diagnosztizáltak, vagy amikor a kézbe lesugárzó zsibbadás vagy fájdalom már annyira erős volt, hogy a páciens elmondása szerint még egy vizes üveget sem tudott összeszorítani, egy pár kezelés hatására elmúlt a zsibbadás a nyaki és a kézbe lesugárzó fájdalom is.

Az irodai ülőmunka, telefon nyomkodás, evés, olvasás, stb. közben előre lóg a fejünk. Ettől a tartástól befeszül a lapockák közötti terület, károsodik a nyaki porckorong és idővel megjelenik a nyak, váll fájdalom, boszorkánypúp, stb.

A boszorkánypúp állapotán is sokat lehet segíteni a kezeléssel, ez a hölgyeknek igen fontos esztétikailag.

Ezekre a problémákra nyújt segítséget az SI-2 tanfolyam.

Z

Azonnal, akár már másnap használhatod a tanultakat.

Z

Egy új eszközt kapsz a kezedbe, amivel kezelheted vendégeidet.

Z

Folyamatosan tarthatod a kapcsolatot az oktatóddal, segítséget kérhetsz a többi tanulótól a zárt csoportban.

Z

Csaba érthetően adja át a tudását. Nincsenek felesleges szakszavak, az a lényeg, hogy sok gyakorlással ráérezz a technikára.

Az S.I2 tényleg szinte csak gyakorlat

A tanfolyam első napján 9:30-ra érkezel a helyszínre, hogy kényelmes legyen a regisztráció. 18-20 hozzád hasonló, tanulni vágyó csoporttársra számíthatsz, de attól ne tarts, hogy nem jut rád figyelem.

Az első két órában Csaba átadja azt az elméleti tudást, amit Japánban és a világ számos pontján a mestereitől sajátított el.

Anatómia ismeretek következnek, de ne aggódj, mindent mutatunk a csontvázon, így ha mostanában nem foglalkoztál ezzel a témával, akkor is gyorsan fel tudsz majd zárkózni.

Ezután következik, amiért jöttél! A gyakorlatban Csaba bemutatja a kezelés menetét, majd 2-3- as csoportokban gyakorolsz, addig, ameddig csak kell, hogy a ráérezz a finom kimozgatásokra.

Kérdezhet, ha nem tudsz valamit, jut rád kellő idő és figyelem.

Ettől (is) más ez a tanfolyam, mint a többi

Nálunk nem csak ajánlatos, de kell is gyakorolni. Ehhez is kapsz támogatást. 

Nincs annál rosszabb érzés, mint amikor elmész egy tanfolyamra, tetszik, amit tanultál, de nem használod, mert nem tudod/mered átültetni a gyakorlatba.

Éppen ezért a 2 napos tanfolyamot követően 3 hónapig úgy fogsz gyakorolni, hogy fogjuk a kezed. Mit jelent ez? Havonta tartunk gyakorló napokat, ezekhez tudsz csatlakozni, amikor jó neked.

Telefonon is konzultálhatsz az oktatóval, ha kérdésed van, ha valakinél esetleg nem működött a kezelés (igen van ilyen, de van rá megoldás, megmutatjuk), vagy kérhetsz tanácsot a több mint 110 tanulótól a zárt facebook csoportban.

Azt szeretnénk, ha 3 hónap alatt 100 kezelést (nem 100 ember, 100 kezelés) elvégeznél, hogy biztosan ráérezz a technikára.

 

Részletes program és helyszín

Ahogy látod, komolyan vesszük, hogy szinte csak gyakorlat a tanfolyam. Lássuk, pontosan mi fog történni a két nap során.

 

A képzés helyszíne: 

Heltai Bank Center

Budapest, Heltai Jenő tér 15., 1039

Helyszínváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

1. nap

Egy rövid elméleti rész után (anatómia,kezelendő részek megismerése) életszerű gyakorlati oktatással folytatjuk a napot. Életszerűen beszéljük át az elméleti részeket is.

Craniosacrális terápiára és az ízületi mozgástanra épülő fogások elmélete és gyakorlata.

Csigolyák kimozgatása (ebben a részben a páciens még fekszik és csak a kezelő dolgozik).

2. nap

Osteopátiás terápiára és az ízületi mozgástanra épülő fogások elmélete és gyakorlata.

Ennél a résznél a páciens ülő és álló helyzetben van a kezelés alatt.

Megtanulunk olyan apró ízületeket kezelni, mint pl. a háti 1-es csigolya és a legfelső borda közötti ízület, aminek a működési zavara, sok váll fájdalomhoz vezethet.

A kezelés által oldódnak az izom feszültségek,minden a helyére kerül. ha nincs fizikai fájdalom,akkor van esély rá hogy oldódjon a lelki probléma is.
Könnyebben oldódnak a lelki gondok, ha nincs fájdalom a fizikai testben. A testi lelki egyensúly elengedhetetlen a gyógyuláshoz.

Természetesen a kezelésben használt technikák, egymásra épülnek és együtt igazán hatásosak.

Ismerd meg az oktatót

Horváth Csaba

Az SI-Terápia kizárólagos európai oktatója

Gyógymasszőrként majd gerinc terapeutaként megszerzett tudását számos külföldi mesternél mélyítette el. Dolgozott és tanult Németországban és Japánban egyaránt, majd úgy érezte, hogy a megszerzett tudást Magyarországon szeretné kamatoztatni.

2018-ban döntött úgy, hogy tudását szeretné minél több hazai szakembernek átadni, az azóta eltelt 2 évben közel több száz tanulónak adta át tudását. A tanulók Magyarország számos pontjáról, illetve más környező országokból érkeznek. 2019-ben útjára indította az S.I-terápia oktató képzést is.

Oktatóként célom

“Jómagam Tomioka Takatoshi sensei-től tanultam Fukuokában (Japánban). Korábban csontkovácsolással, Dorn terápiával, ínrakással, Bowen terápiával, stb. kezeltem a hozzám forduló embereket, de ez a nagyon finom teljesen fájdalommentes Japán kezelés bebizonyította, hogy nagyon hatékonyan működik.

Szeretném, ha minél jobban elterjedne nálunk, ezért indítottam el a tanfolyamokat azoknak, akik az eddig tanult módszerekkel nem érték el a várt hatást, vagy csak szeretnék kibővíteni a tudásukat és szeretnének hatékonyabban segíteni a derékfájásban szenvedő embereken.”

Ennyi tanulónk volt az elmúlt egy évben

Ennyi tanfolyamot tartottunk az elmúlt egy évben

S.I-terápia tanfolyam 

Részvétel a 2 napos elméleti és gyakorlati oktatáson

Részvétel 2 külön alkalommal gyakorlati napon

(akár teljes nap, ha ráérsz) 

Nyomtatott jegyzetet biztosítunk

Konzultálhatsz a 3 hónapos gyakorlati

idő alatt az oktatóval

Tagja leszel a zárt facebook csoportunknak,

ahol visszanézheted a korábbi résztvevők által készített videókat, segítséget kérhetsz a 

többiektől vagy az oktatódtól, ha elakadnál.

A vizsga díja benne van az árban, nem kell aggódnod, nincs plusz költség.

A sikeres vizsgát követően felkerülsz ez

országos S.I-terapeuta keresőbe

98 000 Ft (AAM)

Ezt mondják a tanfolyamról végzett tanulóink 

Sziasztok! Tegnap reggel felhívott egy volt kollégám hogy SOS-ben tudok-e segíteni.A panaszok: nyaki fájdalmak. Természetesen elvállaltam és óvatosan elkezdtem az SI-2 tanfolyamon tanult fogásokat alkalmazni! Már a kezelés közben jelezte, hogy sokkal jobban érzi magát. Az este folyamán megírta hogy nagyszerűen érzi magát.A javulást 90-95 százalékosra értékelte!Örömmel tölt el, hogy ilyen eredményeket lehet elérni ezekkel a fájdalommentes finom technikákkal! Kedves Csaba, hálás vagyok, hogy a tőled tanultakkal tudtam a kedves ismerősöm segíteni.

Sass Gábor - masszőr

Az SI-terápiás csoporttagokkal Csabához utaztunk, hogy gyakorolhassuk a tanultakat.

Ekkor említettem meg, hogy nincs teljesen rendben a nyakam és a vállam. Fájdalmaim vannak és beszűkült a mozgásom.
Csaba ezt persze nem hagyhatta tettek nélkül. Azóta is hálás vagyok neki.
Ezelőtt még senkinek sem engedtem, hogy a nyakamhoz nyúljon. Mivel az SI-terápia tanulása közben már tapasztaltam, hogy mennyire finomak és fájdalommentesek a mozdulatok, szó nélkül engedtem el magam.

Ami már a kezelés után feltűnt, hogy a közel 30 éve tartó állandósult fülzúgásom megszűnt. Most nagyjából 1 év után elmondhatom, hogy nem is tért vissza.
Az SI-n tanultak és a Csaba által elvégzett kezelés után nem is volt kétséges, hogy szeretnék tőle még többet tanulni.
A napokban erre kaptam lehetőséget és azon frissiben használni is tudtam, mondhatom elég nagy sikerrel.

Ragány Rita - masszőr

Amióta elvégeztem a SI2 tanfolyamot, azóta egyfolytában használom. A visszajelzések pedig 100% -osak, mivel eddig Mindenkinek tudtam ezzel a technikával segíteni! Volt befagyott váll is kettő, abból az egyik már teljesen jól van, a másik pedig 70 %-os, hála a kezelésnek. Állandóan jönnek hozzám vállproblémával, mivel egy irodaházban lévő edzőteremben dolgozom. Csak ajánlani tudom a technika elsajátítását, mert valóban csodákat tudunk véghezvinni a páciensek állapotában!

Czuczu József - masszőr

Válaszd ki a számodra megfelelő időpontot, foglald le a helyed és csatlakozz többszáz hozzád hasonló, lelkes masszőrhöz, gyógytornászhoz, terapeutához

Az űrlap kitöltése után emailben kapod meg a legfontosabb információkat és a jelentkezés véglegesítéséhez szükséges teendőket.

Melyik SI2 tanfolyam időpont lenne számodra a legmegfelelőbb? Segítünk, mindkét időpont szombat-vasárnapra esik 🙂

Az adataid nálunk biztonságban lesznek. A fent megadott adataidat a jelentkezéshez, számlázáshoz és kapcsolattartáshoz használjuk fel.

Lemondásra vonatkozó feltételek

Nézd meg a videót, amiben tanulóink mesélnek az S.I.2  használatának tapasztalatairól

Gyakori kérdések,

megnyugtató válaszok

Az SI2 tanfolyamra való jelentkezésnek előfeltétele az SI1-es tanfolyam elvégzése?

NEM, a két tanfolyam egymástól függetlenül és elvégezhető, a tanultakat így is tudod majd hasznosítani.

Van előfeltétele a tanfolyamra való jelentkezésnek?

Mivel az SI-terápia pontos kivitelezéséhez ismerned kell az emberi test felépítését, így a jelentkezés feltétele anatómiai ismeret megléte. Ez alap anatómiai ismereteket jelent. Egyéb feltétele a jelentkezésnek nincs.

Milyen végzettséget kapok?

Sikeres vizsgát követően okleveles SI-Terapeuta leszel, feltüntetheted ezt a kezeléseid, végzettségeid között.

Átutalással lehet fizetni?

Természetesen igen, a jelentkezést követően egy visszaigazoló emailben minden fontos információt megküldünk ezzel kapcsolatosan.

Szállást tudtok ajánlani a közelben?

Igen, kérlek ez ügyben hívd Várszegi Bettinát a +0620/447-52-95-ös számon vagy írj nekünk a az siterapiatanfolyam@gmail.com email címre és adunk kontaktot, akit kereshetsz.

Lehet fotót/videót készíteni?

Lehet fotót és videót készíteni, sőt kifejezetten javasoljuk, hogy készítsetek is! A tanfolyam szombati napján rá mód, hogy csatlakozzatok a zárt Facebook csoportunkba, ahol minden Tanulónk fel és le tudja tölteni a fotókat, videókat. Ezzel is segíteni tudjuk egymást a tanulásban.

Lehet kérni angol vagy német nyelvű oklevelet?

Kérjük jelezd számunkra ezt az igényedet és mi megoldjuk számodra az angol/német nyelvű oklevelet.

Kapok kredit pontokat, ha elvégzem a tanfolyamot?

A tanfolyam kredit pontossá való tétele folyamatban van, amit több információnk lesz, tájékoztatjuk róla Tanulóinkat.

Mi a teendőm a jelentkezést követően?

A jelentkezést követően a visszaigazoló emailben megtalálsz majd minden szükséges információt a teendőkkel kapcsolatban.

Mi a teendőm, ha nem kaptam visszaigazoló emailt?

Amennyiben nem kaptál visszaigazoló emailt, kérlek jelezd kolléganőnknek, Várszegi Bettinának az alábbi telefonszamon: 0620/447-52-95

Ha más kérdésem van, technikai problémám akadt, kit keressek?

Kérlek, keresd kolléganőnket, Várszegi Bettinának az alábbi telefonszamon: 0620/447-52-95

Minden jog fenntartva, Horváth Csaba 2018.   
Adatkezelési tájékoztató    

Felnőttképzési lajstromszám: B/2020/000343 , B/2020/000344, B/2020/005428

 

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.