Tanuld meg, hogyan kezelheted fájdalommentesen a nyak, hát-vállfájdalmakat és a banyapúpot.

Intenzív tanfolyam masszőröknek, gyógytornászoknak.

A kezelés a craniosacrális terápia, osteopátia és az ízületi mozgástan alapján épül fel. Finom nyújtások és kimozgatások, kiropogtatást nem tartalmaz.

Budapest, 2024. október 19-20.

Az irodai ülőmunka, telefon nyomkodás, evés, olvasás, stb. közben előre lóg a fejünk.

Az előre helyezett fejtartásnak (EHF) köszönhetően, akár 36 %-kal is csökkenhet az ember vitál kapacitása, kiegyenesedik a nyaki lordózis, sőt idővel megjelenik a banyapúp is.

A görbe tartás miatt a lapocka tájéki fájdalom is megjelenik, a mellizom rövidül, a vállak előbbre csúsznak, ezzel automatikusan nyomás alá kerül, a tüdő, a szív, a gyomor, a belek és hátra felé billen az egész medence.
Ezt az egészet lehet még fokozni ülő helyzetben keresztbe tett lábakkal, így aztán biztosan felborul a gerinc statikája.
Az S.I-terápia 2-es tanfolyamán pontosan ezekkel a problémákkal foglalkozunk.
Fontos, hogy a páciens számára is kíméletes legyen a kezelés, ezért kiropogtatás mentesen kezeljük a nyakat és az egész vállövet.

 

A tanfolyamon elsajátítod  a Craniosacrális terápiára, Osteopátiás terápiára és az ízületi mozgástanra épülő fogásokat és a csigolyák kimozgatását és többek között megtanulsz olyan apró ízületeket kezelni, mint például a háti 1-es csigolya és a legfelső borda közötti ízület, aminek a működési zavara váll fájdalomhoz vezethet.

Ezért használja már több mint 400 szakember

Z

Azonnal, akár már másnap használhatod a tanultakat. 

Z

Nemcsak egy technikát, de egy korszerű és hatékony állapotfelmérést is elsajátíthatsz (a fájdalompont meghatározása, fájdalomprovokációs tesztek, az ízület mozgásának és a medence helyzetének az érzékelése tapintással).

Z

Egy új eszközt kapsz a kezedbe, amivel kezelhetsz időseket, gyerekeket is, hiszen teljesen fájdalommentes. 

Z

Tagja leszel a több mint 250 fős szakmai zárt facebook csoportunknak, ahol naponta osztják meg a tapasztalataikat a tanulóink (nem utolsó sorban az eddig készült összes tanfolyami rövid videót megnézheted, használhatod).

Ez fog történni a tanfolyamon

A tanfolyam első napján 9:30-ra érkezel a helyszínre, hogy kényelmes legyen a regisztráció. 20-25 hozzád hasonló, tanulni vágyó csoporttársra számíthatsz, de attól ne tarts, hogy nem jut rád figyelem, a létszám függvényében az oktató mellett oktató segéd is figyel, hogy biztosan elsajátítsd a technikát.

Az első két órában Csaba átadja azt az elméleti tudást, amit Japánban sajátított el. Megismered az SI ízületi fájdalom okait: pl.: trauma, várandósság, ismétlődő ízületi terhelés, gerincműtét stb.

Elsajátítod az állapotfelmérés lépéseit (a fájdalompont meghatározása, fájdalomprovokációs tesztek, az ízület mozgásának és a medence helyzetének az érzékelése tapintással.)

Csaba bemutatja a kezelés menetét, majd 2-3- as csoportokban gyakorolsz, addig, ameddig csak kell, hogy a ráérezz a finom kimozgatásokra. A cél, hogy a két nap után el tudd végezni a kezelést és kezdődhet a gyakorlati időd.

„Mitől más ez a tanfolyam, mint a többi?”

A két napos tanfolyam csak a kezdet. A Egyedülálló módon tanulóinktól 100 kezelésnyi gyakorlatot kérünk a vizsga előtt. És nem csak kérjük, de alkalmat is biztosítunk a gyakorlásra.

Minden hónapban tartunk gyakorló napokat (természetesen ez neked semmilyen plusz költséget nem jelent) ezekhez tudsz csatlakozni. 2 gyakorló napon való részvétel ajánlott mielőtt jelentkezel a záró vizsgára.

A gyakorlati idő alatt bármikor telefonon konzultálhatsz Csabával vagy kérhetsz tanácsot a több mint 250 tanulótól a zárt facebook csoportban, ahol az eddigi összes rövid videót megnézheted és többek között ilyen lelkes csoporttagok esetleírásait olvashatod: 

„Olyan jók ezek a visszajelzések, főleg a kezdeti szakaszban, amikor még annyi önbizalommal nem rendelkezünk, és csak jönnek és jönnek a pozitív vélemények…”

 

Tőlem tanulod meg ezt a japán gerincterápiás módszert

Horváth Csaba vagyok, az S.I-terápia kizárólagos európai oktatója. Jómagam Tomioka Takatoshi sensei-től tanultam Fukuokában (Japánban). Korábban csontkovácsolással, Dorn terápiával, ínrakással, Bowen terápiával, stb. kezeltem a hozzám forduló embereket, de ez a nagyon finom teljesen fájdalommentes japán kezelés bebizonyította, hogy nagyon hatékonyan működik.

Szeretném, ha minél jobban elterjedne nálunk, ezért indítottam el a tanfolyamokat azoknak, akik az eddig tanult módszerekkel nem érték el a várt hatást, vagy csak szeretnék kibővíteni a tudásukat és szeretnének hatékonyabban segíteni a derékfájásban szenvedő embereken.

 

„Mennyibe kerül és miért éri meg nekem?”

 Nézzük, hogy pontosan mit van benne a részvételi díjban:

  • a befizetést követően azonnal megkapod a tanfolyami jegyzeted.
  • részt veszel a 2 napos tanfolyamon.
  • tagja leszel a zárt facebook csoportnak, ahol a visszanézheted a korábban készített videókat.
  • a gyakorlati idő alatt telefonon konzultálhatsz az oktatóval, ha elakadnál.
  • részt veszel 2 gyakorló napon.
  • a sikeres vizsga után kézhez kapod a névre szóló tanúsítványod.
  • a sikeres vizsgát követően felkerülsz az S.I-terapeuta keresőbe, amit havonta több százan keresnek fel, hogy kezelőt találjanak.

Ez így egyben 98 000 Ft.

Ebben már minden benne van, nincs rejtett költség.

 

Ilyen sikereket érnek el, akik már

elsajátították a technikát

Sziasztok! Tegnap reggel felhívott egy volt kollégám hogy SOS-ben tudok-e segíteni.A panaszok: nyaki fájdalmak. Természetesen elvállaltam és óvatosan elkezdtem az SI-2 tanfolyamon tanult fogásokat alkalmazni! Már a kezelés közben jelezte, hogy sokkal jobban érzi magát. Az este folyamán megírta hogy nagyszerűen érzi magát.A javulást 90-95 százalékosra értékelte!Örömmel tölt el, hogy ilyen eredményeket lehet elérni ezekkel a fájdalommentes finom technikákkal! Kedves Csaba, hálás vagyok, hogy a tőled tanultakkal tudtam a kedves ismerősöm segíteni.

Sass Gábor - masszőr

Az SI-terápiás csoporttagokkal Csabához utaztunk, hogy gyakorolhassuk a tanultakat.

Ekkor említettem meg, hogy nincs teljesen rendben a nyakam és a vállam. Fájdalmaim vannak és beszűkült a mozgásom.
Csaba ezt persze nem hagyhatta tettek nélkül. Azóta is hálás vagyok neki.
Ezelőtt még senkinek sem engedtem, hogy a nyakamhoz nyúljon. Mivel az SI-terápia tanulása közben már tapasztaltam, hogy mennyire finomak és fájdalommentesek a mozdulatok, szó nélkül engedtem el magam.

Ami már a kezelés után feltűnt, hogy a közel 30 éve tartó állandósult fülzúgásom megszűnt. Most nagyjából 1 év után elmondhatom, hogy nem is tért vissza.
Az SI-n tanultak és a Csaba által elvégzett kezelés után nem is volt kétséges, hogy szeretnék tőle még többet tanulni.
A napokban erre kaptam lehetőséget és azon frissiben használni is tudtam, mondhatom elég nagy sikerrel.

Ragány Rita - masszőr

Amióta elvégeztem a SI2 tanfolyamot, azóta egyfolytában használom. A visszajelzések pedig 100% -osak, mivel eddig Mindenkinek tudtam ezzel a technikával segíteni! Volt befagyott váll is kettő, abból az egyik már teljesen jól van, a másik pedig 70 %-os, hála a kezelésnek. Állandóan jönnek hozzám vállproblémával, mivel egy irodaházban lévő edzőteremben dolgozom. Csak ajánlani tudom a technika elsajátítását, mert valóban csodákat tudunk véghezvinni a páciensek állapotában!

Czuczu József - masszőr

Tanuld meg, hogyan kezelheted még hatékonyabban a nyak, hát-és vállfájdalmakat

Az űrlap kitöltése után emailben kapod meg a legfontosabb információkat és a jelentkezés véglegesítéséhez szükséges teendőket.

Melyik SI2 tanfolyam időpont lenne számodra a legmegfelelőbb? Segítünk, mindkét időpont szombat-vasárnapra esik 🙂

Az adataid nálunk biztonságban lesznek. A fent megadott adataidat a jelentkezéshez, számlázáshoz és kapcsolattartáshoz használjuk fel.

Lemondásra vonatkozó feltételek

Nézd meg a videót, amiben tanulóink mesélnek az S.I.2  használatának tapasztalatairól

Gyakori kérdések,

megnyugtató válaszok

Az SI2 tanfolyamra való jelentkezésnek előfeltétele az SI1-es tanfolyam elvégzése?

NEM, a két tanfolyam egymástól függetlenül és elvégezhető, a tanultakat így is tudod majd hasznosítani.

Van előfeltétele a tanfolyamra való jelentkezésnek?

Mivel az SI-terápia pontos kivitelezéséhez ismerned kell az emberi test felépítését, így a jelentkezés feltétele anatómiai ismeret megléte. Ez alap anatómiai ismereteket jelent. Egyéb feltétele a jelentkezésnek nincs.

Milyen végzettséget kapok?

Sikeres vizsgát követően okleveles SI-Terapeuta leszel, feltüntetheted ezt a kezeléseid, végzettségeid között.

Átutalással lehet fizetni?

Természetesen igen, a jelentkezést követően egy visszaigazoló emailben minden fontos információt megküldünk ezzel kapcsolatosan.

Szállást tudtok ajánlani a közelben?

Igen, kérlek ez ügyben hívd Várszegi Bettinát a +0620/319-7957-es számon vagy írj nekünk a az siterapiatanfolyam@gmail.com email címre és adunk kontaktot, akit kereshetsz.

Lehet fotót/videót készíteni?

Lehet fotót és videót készíteni, sőt kifejezetten javasoljuk, hogy készítsetek is! A tanfolyam szombati napján rá mód, hogy csatlakozzatok a zárt Facebook csoportunkba, ahol minden Tanulónk fel és le tudja tölteni a fotókat, videókat. Ezzel is segíteni tudjuk egymást a tanulásban.

Lehet kérni angol vagy német nyelvű oklevelet?

Kérjük jelezd számunkra ezt az igényedet és mi megoldjuk számodra az angol/német nyelvű oklevelet.

Kapok kredit pontokat, ha elvégzem a tanfolyamot?

A tanfolyam kredit pontossá való tétele folyamatban van, amit több információnk lesz, tájékoztatjuk róla Tanulóinkat.

Mi a teendőm a jelentkezést követően?

A jelentkezést követően a visszaigazoló emailben megtalálsz majd minden szükséges információt a teendőkkel kapcsolatban.

Mi a teendőm, ha nem kaptam visszaigazoló emailt?

Amennyiben nem kaptál visszaigazoló emailt, kérlek jelezd kolléganőnknek, Várszegi Bettinának az alábbi telefonszámon: 0620/319-7957

Ha más kérdésem van, technikai problémám akadt, kit keressek?

Kérlek, keresd kolléganőnket, Várszegi Bettinának az alábbi telefonszámon: 0620/319-7957

Minden jog fenntartva, Horváth Csaba 2018.   
Adatkezelési tájékoztató    

Felnőttképzési lajstromszám: B/2020/000343 , B/2020/000344, B/2020/005428

 

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.