S.I-terápia 4. plusz tanfolyam

2024. nov. 30 – dec. 1. I Budapest 

Ízületek kimozgatása, melynek segítségével minden visszakerül az eredeti anatómiai helyére.

A tanfolyam elvégzését követően a kezedben lesz több rendkívül hatásos technika, amelyek vegyítésével igazán jó eredményeket érhetsz el akár már egyetlen kezeléssel is

Az S.I-4 es képzésen Te is elsajátíthatod, hogyan lehet hatékonyan kezelni a becsípődéseket, a csigolya elcsúszásokat, a csípő, váll és nyaki problémákat! Megtapasztalod majd, hogy milyen fontos szerepe van egy kezelésben a tanfolyamon tanult technikáknak. Ennél a képzésnél is a legfontosabb hogy: NE ÁRTS! Mint minden más esetben, ezeknek a technikáknak az alkalmazásánál is, nagyon fontos az alapos kikérdezés, állapotfelmérés minden kezelés előtt. Természetesen, a tanfolyamon ezt is megtanítjuk Neked.

Mi lesz és mi NEM lesz a S.I 4-es tanfolyamon?

 

Tetőtől a talpig megtanuljuk kezelni az egész testet.

– Ez NEM lágy csontkovácsolás tanfolyam!

HIRTELEN RÁNGATÁS NÉLKÜL mutatjuk be a technikákat, melyeket a csontkovácsok is alkalmaznak, azzal a különbséggel, hogy ezekkel a fogásokkal, egy 60 kg-os terapeuta is tud dolgozni. Nem erőből, hanem technikából dolgozunk, alaposan végig gondolva a problémákat, úgy kezelünk, hogy a kezelő ne okozzon még több gondot a páciensnek. Sokszor hallható egy roppanó hang kezelés közben, ilyenkor nem feltétlenül megy vissza egy csigolya a helyére, de ahhoz hogy egy csigolya a helyére kerüljön, nem feltétlenül kell kiropogtató technikákat alkalmazni. A hang ami hallható kezelés közben, csak jelzi hogy az ízületekben lévő feszültség feloldódott. Azok az emberek is jól tudják majd alkalmazni a tanfolyamon tanultakat, akik fizikailag vagy erőnlétileg kissé hátrányban vannak, pl. az erősebb alkatú csontkovácsokkal szemben. Természetesen ha valaki jó kondiban van, az mindenképpen előny.

– Ezen a tanfolyamon NEM olyan finom kimozgatásokat alkalmazunk mint az SI 1- es vagy a 2- es tanfolyamon.
Az 1, 2, 3-as képzés elvégzése NEM előfeltétele a SI 4-es tanfolyamnak! Az SI-4 es technikái magukban is hatásosak. Ugyanakkor természetesen célszerű a többi képzés elvégzése is, mert a technikák gyakran egymásra épülnek és együtt alkalmazva őket nagyon jó eredményt lehet elérni.

– A képzés végén megtanuljuk és gyakoroljuk azokat a Dorn terápiában is alkalmazott technikákat is, amikkel KIROPOGTATÁS NÉLKÜL lehet helyre rakni a csigolyákat.

– A tanfolyam anyagának összeállítása:  Mobilizációs technikák, csontkovács technikák, Dorn terápiás technikák. 

Z

Kissebb sülyú női terapeuták is tudják alkalmazni a technikákat.

Z

Olyan technikákat és tudást kapsz, amivel a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban fogod tudod kezelni a fájdalmakat.

Z

Folyamatosan tarthatod a kapcsolatot az oktatóddal, segítséget kérhetsz a többi tanulótól a zárt csoportban.

Z

Csaba érthetően adja át a tudását. Nincsenek felesleges szakszavak, az a lényeg, hogy sok gyakorlással ráérezz a technikákra.

Ettől (is) más ez a tanfolyam, mint a többi

Nálunk nem csak ajánlatos, de kell is gyakorolni. Ehhez is kapsz támogatást. 

Nincs annál rosszabb érzés, mint amikor elmész egy tanfolyamra, tetszik, amit tanultál, de nem használod, mert nem tudod/mered átültetni a gyakorlatba.

Éppen ezért a 2 napos tanfolyamot követően 3 hónapig úgy fogsz gyakorolni, hogy fogjuk a kezed. Mit jelent ez? Havonta tartunk gyakorló napokat, ezekhez tudsz csatlakozni, amikor jó neked.

Telefonon is konzultálhatsz az oktatóval, ha kérdésed van, vagy kérhetsz tanácsot a már végzett tanulóktól a zárt facebook csoportban.

 

A képzés helyszíne: 

Heltai Bank Center
Budapest, Heltai Jenő tér 15., 1039

Helyszínváltozás jogát fenntartjuk!

 

Ismerd meg az oktatót

Horváth Csaba

Az SI-Terápia kizárólagos európai oktatója

Gyógymasszőrként majd gerinc terapeutaként megszerzett tudását számos külföldi mesternél mélyítette el. Dolgozott és tanult Németországban és Japánban egyaránt, majd úgy érezte, hogy a megszerzett tudást Magyarországon szeretné kamatoztatni. Azóta itthon segíti a hozzá fordulókat, S.I-terápiával, csontkovácsolással, Dorn terápiával, ínrakással, Bowen terápiával, stb.

Oktatóként az a célja, hogy minél több szakember számára elérhetővé tegye azt a tudást, amit mestereitől kapott, majd ő maga fejlesztett tovább.

 

Ennyi tanulónk volt az elmúlt egy évben

Ennyi tanfolyamot tartottunk az elmúlt egy évben

Ennyi fantasztikus, hozzád hasonló lelkes szakember vár a zárt facebook csoportainkban

S.I-terápia 4. plusz tanfolyam 

Részvétel a 2 napos elméleti és gyakorlati oktatáson

Részvétel 2 külön alkalommal gyakorlati napon

(akár teljes nap, ha ráérsz)

Nyomtatott jegyzetet biztosítunk

Konzultálhatsz a 3 hónapos gyakorlati

idő alatt és utána is az oktatóval

Tagja leszel a zárt facebook csoportunknak,

ahol visszanézheted a korábbi résztvevők által készített videókat, segítséget kérhetsz a

többiektől, ha elakadnál.

A vizsga díja benne van az árban, nem kell aggódnod, nincs plusz költség.

A sikeres vizsgát követően, ha már az S.I 1-es tanfolyamot is elvégezted, felkerülsz

az országos terapeuta keresőnkbe

98 000 Ft (AAM)

Ezt mondják a tanfolyamról végzett tanulóink 

Egy barátom ajánlotta ezt a képzést, ő a neten találta, azért mert én manuál terápiával foglalkozom egyébként, és nagyon sok mozgásszervi beteg van körülöttem. Amikor eljöttem, teljesen meglepődtem, olyan érdekes emberek voltak itt és a Csaba személyisége, az nagyon nagyon megnyerő. Olyan új dimenzió tárult elém, amit szerintem mindenkinek meg tudnék mutatni. Ajánlom mindenkinek, hogy jöjjön el!

Dr. Gróf Ilona - katonaorvos

Nagyon érdekes technikák, nagyon finom mozdulatokkal tudok segíteni a pácienseimnek. Nagyon pozitív visszajelzések vannak, amióta alkalmazom, amit a Csabától megtanultam. (…) Nagyon jó hangulatban telik a kezelés, pontosan azért, mert nincsen fájdalom okozás, inkább fájdalom csillapítás van, addig csináljuk, amíg jó nem lesz. (…) Csak a pozitív visszajelzéseket kapom vissza, szóval ez egy nagyon jó technika, tényleg öleléseket, könnycsordulásokat kapok a vendégektől, hogy nem gondolták volna, hogy csak ennyi az egész! Hát igen, csak ennyi az egész! Nem kell hozzá nagy erő, nagy testsúly. Fiatalok, idősek, vékonyak, erősebb testalkatúak (…) mindenki volt a csoportban, mindenki meg tudja tanulni, aztán csak gyakorolni, gyakorolni, és mindenkinek működik, mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az S.I-terápiát!

Major Péter - csontkovács

Válaszd ki a számodra megfelelő időpontot, foglald le a helyed és csatlakozz többszáz hozzád hasonló, lelkes masszőrhöz, gyógytornászhoz, terapeutához

Az űrlap kitöltése után emailben kapod meg a legfontosabb információkat és a jelentkezés véglegesítéséhez szükséges teendőket.

A képzéseket mindig hétvégén tartjuk.

Az adataid nálunk biztonságban lesznek. A fent megadott adataidat a jelentkezéshez, számlázáshoz és kapcsolattartáshoz használjuk fel.

Lemondásra vonatkozó feltételek

Gyakori kérdések,

megnyugtató válaszok

Van előfeltétele a tanfolyamra való jelentkezésnek?

Mivel a technikák pontos kivitelezéséhez ismerned kell az emberi test felépítését, így a jelentkezés feltétele anatómiai ismeret megléte. Ez alap anatómiai ismereteket jelent. Egyéb feltétele a jelentkezésnek nincs.

Átutalással lehet fizetni?

Természetesen igen, a jelentkezést követően egy visszaigazoló emailben minden fontos információt megküldünk ezzel kapcsolatosan.

Szállást tudtok ajánlani a közelben?

Igen, kérlek ez ügyben hívd Bettit a +36 20 319-7957-es számon vagy írj nekünk a az siterapiatanfolyam@gmail.com email címre és adunk kontaktot, akit kereshetsz.

Lehet fotót/videót készíteni?

Lehet fotót és videót készíteni, sőt kifejezetten javasoljuk, hogy készítsetek is! A tanfolyam szombati napján rá mód, hogy csatlakozzatok a zárt Facebook csoportunkba, ahol minden Tanulónk fel és le tudja tölteni a fotókat, videókat. Ezzel is segíteni tudjuk egymást a tanulásban.

Lehet kérni angol vagy német nyelvű oklevelet?

Kérjük jelezd számunkra ezt az igényedet és mi megoldjuk számodra az angol/német nyelvű oklevelet.

Kapok kredit pontokat, ha elvégzem a tanfolyamot?

A tanfolyam kredit pontossá való tétele folyamatban van, amit több információnk lesz, tájékoztatjuk róla Tanulóinkat.

Mi a teendőm a jelentkezést követően?

A jelentkezést követően a visszaigazoló emailben megtalálsz majd minden szükséges információt a teendőkkel kapcsolatban.

Mi a teendőm, ha nem kaptam visszaigazoló emailt?

Amennyiben nem kaptál visszaigazoló emailt, kérlek jelezd kolléganőnknek, Várszegi Bettinának az alábbi telefonszamon: 0620/319-7957.

Ha más kérdésem van, technikai problémám akadt, kit keressek?

Kérlek, keresd kolléganőnket, Várszegi Bettinának az alábbi telefonszámon: 0620/319-7957

Minden jog fenntartva, Horváth Csaba 2018.   
Adatkezelési tájékoztató    

Felnőttképzési lajstromszám: B/2020/000343 , B/2020/000344, B/2020/005428

 

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.