(+36) 30-5849557 siterapiatanfolyam@gmail.com

Lehóczky Tamás

Lehóczky Tamás

Category

SI terapeuta, gyógymasszőr, lágy csontkovács.

 

Szolgáltatásaim:

-Kenés ínrakás
-SI terápia
-Svéd masszázs
-Kiropraktikai izometrikus kimozgatás
-Trigger pont terápia
-Fascia lazítás
-Köpöly kezelés
-Kinezio tape szalag felhelyezése
-Kismama masszázs
-Talp masszázs

 

Amiben segíthetek:

Leletek áttekintése, tünetek felmérése, okok felderítése.
Gerincsérv, idegbecsípődés (lumbágó), tartós fejfájás, fülzúgás, szédülés, nyak, váll, alkar fájdalom, hátfájás, derékfájás, kar, kéz, ujjak zsibbadása, comb, láb, lábujjak zsibbadása, lábszár görcse, isiász.

 

Vendégeim visszajelzése:

“Ülő munka miatti panaszok jelentkeztek nekem. Már az első kezelés alkalmával észrevettem, hogy a letapadt izmok fellazításával megindult a vérkeringés, végig nagyon jól éreztem magam, mert fájdalom mentes a kezelés. A kezelést követő napokban kezdtek megszűnni a panaszok. Nehéz láb érzés, derék fájdalom, zsibbadás.
Pár kezelést követően ezek teljesen meg is szűntek. Az SI kezelésnek köszönhetően újra könnyebben mozgok, lendületben érzem magam. Ugyan úgy ülő munkát végzek, de most már tudom, hogy van rá mód és a vele járó negatív hátasokat az SI kezeléssel kompenzálni lehet. Bátran ajánlom mindenkinek!
A nevemet vállalom véleményemmel együtt.
Hhlavács Stadler Szabina”

“Merev csípőizület és derékfájás miatt jelentkeztem, illetve a sok ülő munka miatt a nyakam és vállam is elég merev volt. A kezelés közben is éreztem, hogy csökken a feszülés, később pedig rugalmasnak éreztem magam. 3 nappal későbbi jóga órán is tapasztalható volt, hogy sokkal mozgékonyabb vagyok a csavaró és nyújtó gyakorlatoknál és kevésbé feszülnek az izületeim, izmaim. A derekam pedig hason fekve sem fáj, ami korábban jellemző volt. Plusz a kezelés alatt az is kiderült számomra, mely izomterületek vannak jobban befeszülve, mely területekre kell jobban odafigyelnem nyújtáskor. Nagyon jól esett a kezelés! Csak ajánlani tudom!” Székely-Katona Krisztina

“A derekam már egyáltalán nem fáj futás után, és ha leülök is könnyen fel tudok kelni, nincs az a kellemetlen érzés, ami korábban! Egy csoda, hogy ennyi elég volt! Tuti megyek megint megelőzésképpen, hogy nehogy visszatérjen a fájdalom!” Molnár S. Kata

“A sikertörténetem a következő: Összecsúszott két csigolyám, amitől a derekamtól egészen a térdemig már-már kibírhatatlan fájdalmaim voltak folyamatosan. Tamás az első kezelésnél helyére rakta a csontjaimat, mert mint kiderült, deréktól lefelé már semmi nem volt a helyén. Őszintén szólva, ez nem a legkellemesebb élmény volt, de már új emberként jöttem akkor is el tőle.
Azóta minden héten rehabitálom magam nála egy gyógymasszázzsal és most már büszkén és boldogan mondhatom: teljesen jól vagyok! Nagyon köszönöm, hogy végre megint fájdalmak nélkül élhetem az életem!
További sikeres munkát kívánok! Köszönettel: Máténé Csilla”

“A bal csípőm nagyon fájt,a járásban is korlátozott. A kezelés alatt jól éreztem magam ,nem volt megterhelő, kellemes érzés. A panaszaim szinte megszűntek. Rózsa
Múlni nem akaró derékfájás miatt kértem időpontot. A környezet és a kezelés nagyon barátságos és kellemes volt. Már a terápia végeztével, enyhült, majd megszűnt az akut fájdalom! Mindennel elégedett vagyok. A gyakorlat és jó tanácsok amivel el lettem látva, szintén jó szolgálatot tesznek. Biztos vagyok benne, hogy továbbra is igénybe fogom venni a szolgáltatást.” Juhász József

“Évek óta fájt már a derekam a sok ülő munka miatt de nem tulajdonítottam neki különösebb figyelmet, viszont az utóbbi az időben már egy tollért sem tudtam lehajolni és már aludni sem tudtam.
Az oldaladon láttam hogy elkezdted ezt is csinálni és gondoltam is rá hogy ki kellene próbálni. Hát így is lett! Már az első alkalom után megszűnt a fájdalom és sokkal energikusabbnak is éreztem magam a kezelés után mivel olyan jól át lettem mozgatva. A kezelés közben semmiféle fájdalmat nem éreztem. Nem számítottam arra hogy az első alkalom után megszűnik és most napokkal utána sem jött vissza a fájdalom. Szívből ajánlom ezt mindenkinek és köszönöm!!!!” Szundi Dalma

“Tamáshoz már hónapok óta járok masszázsra, köpölyözésre. Olvastam, hogy újonnan tanult egy technikát, amivel a derék, csípő problémákon lehet segíteni. Nyitott vagyok minden újra, ezért gondoltam, hogy kipróbálom ezt az SI ízület terápiát is. Eleinte kicsit tartottam tőle, azt gondoltam, hogy fájdalmas vagy kellemetlen lesz, mivel elég kötöttek az ízületeim. A félelmem alaptalan volt, mert teljesen fájdalommentes kezelésben részesültem. Valóban nagyon finom mozdulatokkal, apró kimozgatással dolgozott Tamás. A végén megkönnyebbülés érzésem volt. Napokkal később azt vettem észre, hogy a járásom „gördülékenyebb” lett. Akinek a medence környékén vannak elváltozásai, fájdalmai, mindenképpen érdemes kipróbálnia, mert csak javulhat az állapota. Köszönöm szépen a kezelést” J. Klára

“Körülbelül 3 éve kezdődött a fájdalom jobb oldalt derék tájon az elején még jelentéktelennek minősítettem, azután egyre rosszabb lett. Volt, hogy annyira begyulladt az ülőideg,hogy a jobb oldalamon teljesen lezsibbadt a lábam. A 3 év alatt voltam csontkovácsnál, masszőrnél, fizikoterápián és doktornál is. Kipróbáltam kenőcsöket, tapaszokat, de semmi nem használt. Voltak olyan napok mikor annyira nem fájt, máskor meg a térdemig éreztem a fájdalmat, olykor még rá se tudtam állni a lábomra . A 3 év alatt utánaolvastam több helyen is, hogy mi lehet a probléma és hogy hogyan kezeljem. Nem tudom nálam mi okozta ezt az ülőidegzsábát, de biztos vagyok benne, hogy nem a mozgásszegény életmód, mert minden héten 3szor négyszer sportolok valamit. Az utóbbi évben rájöttem, hogy hogyan enyhítem a fájdalmat gyógytornával, illetve kiroppantással. A számomra megfelelő gyakorlatokat alkalmaztam két és három naponta, de az utóbbi időben már az sem használt. Ekkor a facebook segítségével találtam Lehóczky Tamásra aki masszőr és Si terapeuta is.Szerencsére pár napon belül tudott fogadni.Ilyen fajta kezeléssel még nem találkoztam ahol lágy csontkovácsat az óvatos kimozgatás és a masszázs is jelen volt. A SI kezelés minimális fájdalommal járt. A kezelés során megmutatta, hogy milyen gyakorlatokat végezzek otthon és hogy milyen olajat vigyek a szervezetembe külsőleg és belsőleg is egyaránt. Aznap a kezelés után még fájt a derekam a jobb oldalt, de nem úgy ahogy szokott, hogy a térdem is belesajdul, hanem ott ami problémát okota a keresztcsont melletti ideg. Pár nap múlva már kezdtem azt érezni, hogy olyan mintha előtte nem is lett volna az ideggel problémám, holott egy pár hete alig bírtam ráállni. Azóta mindennap csinálom a gyakorlatokat és a gyulladás is szinte eltűnt!
Király Endre”

“Erős deréktáji fájdalmak miatt jelentkeztem az SI terápiára. Panaszaim hátterében jelentős mértékű mélyizom gyengeség áll, mely a munkámban és napi teendőkben nagyon lekorlátolt. Ez időnként lelkileg is rossz hatással volt rám. Fájdalomcsillapítókat szedtem, hogy el tudjam végezni a teendőimet, de az alapvető mozdulatok is problémát jelentettek, épp ezért aggódva vetettem alá magam a kezelésnek. Olvastam az SI terápiáról, de korábban soha nem jártam masszázson, így nem tudtam mire számítsak. Nagy meglepetésemre teljesen fájdalommentes volt, azonban annál hatékonyabb. A panaszaim szinte azonnal megszűntek, azóta gyógyszert sem kellett szednem, sokkal aktívabb vagyok és ez a lelkivilágomra is pozitívan hat. Eddig egy kezelésen voltam, de két hét elteltével sem csökkent a hatása.
Szívből ajánlom mindenkinek és ezer köszönetem Tamásnak! Cecília”

“Már 1.5-2 hete húzódó derék fájdalommal küszködtem. 2020.09.28. addig ment a dolog hogy már alig álltam a lábamon. Fel is kerestem Tomit. Elsőnek úgy gondoltam meg masszírozza és kész is vagyunk.
A párommal mentem el hozzá és furcsa is volt a szituáció, mert a trikómat nem kellett levennem. Amikor elkezdte a terápiát akkor kérdeztünk rá, hogy végül is mi történik?! Tomi halál nyugodtan mondta, hogy SI terápiát végez. Teljesen lefagytam, mert eddig irtóztam az ilyesmitől, hiszen csak azt láttam, hogy a csont kovácsok “dobálják” az embereket, jajdosnak és recseg-ropog mindenük, ehhez képest Tomi nagyon finom volt és egyáltalán nem volt fájdalmas, sőt iszonyat jó érzéssel töltött el az ahogyan átmozgatott, a végén a gerincem a helyére roppant és megszűnt a fájdalom is.
A végén felhívta a figyelmem, hogy elképzelhető, hogy izomlázam lesz, lett is. Illetve hogy mit csináljak és mit ne csináljak a terápiát követően. Dominik”

“23 hetes kismama vagyok. Erős csípőtáji fájdalmakkal küzdöttem a kezelés előtt. Napokig fel sem bírtam kelni, önellátásra is képtelen voltam annyira megbénított a fájdalom. Tanácstalan voltam mert gyógyszeres kezelés kizárt illetve kenőcsöt sem javasolt használni. Legnagyobb szerencsémre egy ismerősöm ajánlotta Tamást és gyorsan tudott is fogadni a helyzet sürgősségére való tekintettel. A kezelés során elmagyarázta a problémámat így megértettem miért fáj és miért éppen ott ahol. Kíméletesen és mégis hatásosan kimasszírozta a fájdalmas izmokat és idegeket utána pedig otthon végezhető gyakorlatokat mutatott amik hosszú távon is hatásosak lesznek. A kezelés után máris éreztem hogy sokkal enyhébbek a fájdalmak és hazaérve már a gyakorlatokat is el tudtam egyedül végezni. Kedves, figyelmes és igazi hozzáértő szakember. Csak ajánlani tudom!
Oszafin Dorina”

“Sokak számára ismeretlen ez a fajta kezelés. Nekem se volt másképp. Majd mikorra már évek óta fájt a csípőm, úgy éreztem nincs tovább, irány egy szakember.
Életem legjobb döntései közé tartozott. A terápiáról azt írják, hogy fájdalom mentes. Minimális fájdalommal nekem sajnos járt, de az már semmisnek látszott.
A kezelés alatt nagyon jól éreztem magam pláne utána, mikor végre fájdalom mentesen tudtam járni. Durván egy óra alatt visszakaptam a mozgás örömét amiért örök hálámmal fogom üldözni Lehóczky Tamást.”
Eszter”

 

Várom szeretettel és köszönöm, ha megtisztel bizalmával!
Lehoczky Tamás
Relax Masszázs Gyöngyös
Fb oldalam: https://www.facebook.com/lehoczkytamas
Időpontfoglalás: (20) 481 1454

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.