S.I-terápia tanfolyam

2020. július 25-26 I BUDAPEST

Új japán gerincterápiás kezelés masszőröknek, gyógytornászoknak, a vendég nem érez fájdalmat, állapota azonnal javul és akár 90 vagy 100%-ban eltűnik a fájdalom.

A tanfolyam elvégzését követően a kezedben lesz az a technika, amivel fájdalommentesen szüntetheted meg a derékfájdalmakat

“Fájni fog?” – ugye ismerős a kérdés? A vendégeid nem szeretnék, ha még jobban fájna nekik, ami már egyébként is megkeseríti az életüket.

Lehet úgy kezelni, hogy ne fájjon a vendégednek és mégis akár egy kezelés után is múljon a panasza. Mindezt kiropogtatás nélkül, apró kimozgatásokkal (nem utolsó sorban, neked sem megterhelő elvégezni!)

Mi az S.I-terápia pontosan és hogyan segíthet?

Röviden? egy Japánban kifejlesztett zseniális kezelés gerinc- és mozgásszervi problémák kezelésére.

Bővebben: A keresztcsont és a csípőcsont közötti ízületet (SI ízület) kimozgatjuk, feloldjuk az ízületben keletkezett feszültséget, ezáltal csökken vagy teljesen megszűnik a derékfájás.

A kezelést kifejlesztő Hakata professzor szerint az esetek többségében az SI ízület blokkolva van, nem jól működik, és ez okozza a derékfájást. Sok esetben gerincsérv műtét után sem múlt el a derékfájás, ezért kezdték kutatni a fájdalom okát. Arra jutottak, hogy az SI ízület nem megfelelő működése okozta a fájdalmat.

Fontos tudni, hogy ez nem csontkovácsolás! Kezelés közben 2-3 mm-t mozdítunk az ízületen, valóban teljesen fájdalommentes és viszonylag rövid ideig tart. 

Z

Azonnal, akár már másnap használhatod a tanultakat és kezelhetsz időseket, gyerekeket is, bővítheted vendégeid körét.

Z

Egy új eszközt kapsz a kezedbe, amivel kezelheted vendégeidet, akiknél korábban semmi nem működött derékfájdalomra. A tanfolyam után sokkal nagyobb valószínűséggel tudsz segíteni.

Z

Folyamatosan tarthatod a kapcsolatot az oktatóddal, segítséget kérhetsz a többi tanulótól a zárt csoportban.

Z

Csaba érthetően adja át a tudását. Nincsenek felesleges szakszavak, az a lényeg, hogy sok gyakorlással ráérezz a technikára.

Az S.I-terápia program, ami tényleg szinte csak gyakorlat

A tanfolyam első napján 9:30-ra érkezel a helyszínre, hogy kényelmes legyen a regisztráció. 18-20 hozzád hasonló, tanulni vágyó csoporttársra számíthatsz, de attól ne tarts, hogy nem jut rád figyelem, a létszám függvényében az oktató mellett oktató segéd is figyel, hogy biztosan elsajátítsd a technikát.

Az első két órában Csaba átadja azt az elméleti tudást, amit Japánban és a világ számos pontján a mestereitől sajátított el.

Anatómia ismeretek következnek, de ne aggódj, mindent mutatunk a csontvázon, így ha mostanában nem foglalkoztál ezzel a témával, akkor is gyorsan fel tudsz majd zárkózni.

Ezután következik, amiért jöttél! A gyakorlatban Csaba bemutatja a kezelés menetét, majd 2-3- as csoportokban gyakorolsz, addig, ameddig csak kell, hogy a ráérezz a finom kimozgatásokra.

Kérdezhet, ha nem tudsz valamit, jut rád kellő idő és figyelem.

Ettől (is) más ez a tanfolyam, mint a többi

Nálunk nem csak ajánlatos, de kell is gyakorolni. Ehhez is kapsz támogatást. 

Nincs annál rosszabb érzés, mint amikor elmész egy tanfolyamra, tetszik, amit tanultál, de nem használod, mert nem tudod/mered átültetni a gyakorlatba.

Éppen ezért a 2 napos tanfolyamot követően 3 hónapig úgy fogsz gyakorolni, hogy fogjuk a kezed. Mit jelent ez? Havonta tartunk gyakorló napokat, ezekhez tudsz csatlakozni, amikor jó neked.

Telefonon is konzultálhatsz az oktatóval, ha kérdésed van, ha valakinél esetleg nem működött a kezelés (igen van ilyen, de van rá megoldás, megmutatjuk), vagy kérhetsz tanácsot a több mint 110 tanulótól a zárt facebook csoportban.

Azt szeretnénk, ha 3 hónap alatt 100 kezelést (nem 100 ember, 100 kezelés) elvégeznél, hogy biztosan ráérezz a technikára.

 

Részletes program és helyszín

Ahogy látod, komolyan vesszük, hogy szinte csak gyakorlat a tanfolyam. Lássuk, pontosan mi fog történni a két nap során.

 

A képzés helyszíne: 

Budapest, HELTAI Bank Center

Heltai Jenő tér 15, 1039

1. nap

10:00 – 12:00 Az AKA kezelés története, Ízületi mozgástan, Anatómia

12:00 – 13:00 Ebédszünet

13:00 – 15:00 Állapotfelmérés és a kezelés kivitelezésének gyakorlása

15:00 – 15:15 Kávészünet

15:15 – 18:00 SI-terápia kivitelezésének gyakorlása

2. nap

10:00 – 12:00 Elméleti gyors ismétlése és gyakorlás

12:00 – 13:00 Ebédszünet

13:00 – 15:00 A kezezés gyakorlása aktív és passzív részekre osztva

15:00 – 15:15 Kávészünet

15:15 – 18:00 SI-terápia kivitelezésének gyakorlása és konzultációs lehetőség

Ismerd meg az oktatót

Horváth Csaba

Az SI-Terápia kizárólagos európai oktatója

Gyógymasszőrként majd gerinc terapeutaként megszerzett tudását számos külföldi mesternél mélyítette el. Dolgozott és tanult Németországban és Japánban egyaránt, majd úgy érezte, hogy a megszerzett tudást Magyarországon szeretné kamatoztatni.

2018-ban döntött úgy, hogy tudását szeretné minél több hazai szakembernek átadni, az azóta eltelt 1,5 évben közel 200 tanulónak adta át tudását. A tanulók Magyarország számos pontjáról, illetve más környező országokból érkeznek. 2019-ben útjára indította az S.I-terápia oktató képzést is.

Oktatóként célom

“Jómagam Tomioka Takatoshi sensei-től tanultam Fukuokában (Japánban). Korábban csontkovácsolással, Dorn terápiával, ínrakással, Bowen terápiával, stb. kezeltem a hozzám forduló embereket, de ez a nagyon finom teljesen fájdalommentes Japán kezelés bebizonyította, hogy nagyon hatékonyan működik.

Szeretném, ha minél jobban elterjedne nálunk, ezért indítottam el a tanfolyamokat azoknak, akik az eddig tanult módszerekkel nem érték el a várt hatást, vagy csak szeretnék kibővíteni a tudásukat és szeretnének hatékonyabban segíteni a derékfájásban szenvedő embereken.”

Ennyi tanulónk volt az elmúlt egy évben

Ennyi tanfolyamot tartottunk az elmúlt egy évben

Ennyi fantasztikus, hozzád hasonló lelkes szakember vár a zárt facebook csoportban

S.I-terápia tanfolyam 

Részvétel a 2 napos elméleti és gyakorlati oktatáson

Részvétel 2 külön alkalommal gyakorlati napon

(akár teljes nap, ha ráérsz) 

Nyomtatott jegyzetet biztosítunk

Konzultálhatsz a 3 hónapos gyakorlati

idő alatt az oktatóval

Tagja leszel a zárt facebook csoportunknak,

ahol visszanézheted a korábbi résztvevők által készített videókat, segítséget kérhetsz a 

többiektől, ha elakadnál.

A vizsga díja benne van az árban, nem kell aggódnod, nincs plusz költség.

A sikeres vizsgát követően felkerülsz ez

országos S.I-terapeuta keresőbe

80 000 Ft (AAM)

Ezt mondják a tanfolyamról végzett tanulóink 

Miért ajánlom, hogy tanuld meg az SI-terápia kezelést? Mert a vendégeid visszajeleznek… “Te jó ég… tudod, mióta nem tudtam megérinteni a földet a két kezemmel??”. “Hú, ez klassz, laza és könnyű minden mintha nem lenne testem.” “Reggel szuper érzés volt fájdalom nélkül bekapcsolnom a biztonsági öve!” Azt gondolom, az ilyen mondatok mindennél többet érnek. … szóval menj és tanuld meg az SI-terápiát!

Orosz Edina - gyógymasszőr, DORN terapeuta

Sziasztok! Ma is túl vagyok 3 SI kezelésen, mindenki el van hűlve hogy utána mennyire könnyű lett a csípője könnyebb a mozgása! Ma is volt egy eset ami megint említésre méltó! Már nagyon régen masszírozok egy nénit akinek térd ízületi kopása van, ebből kifolyólag hajlított térddel jár amivel társul a dereka hajlott tartása, remélem értitek hogy mit akarok írni! Vagyis nem tudott egyenes járással menni,- idáig, ettől az egy kezeléstől már igen! Nem hitt az érzésnek annyira örült! Könnyed egyenes lett a járása! Öt év masszázzsal csak szinten tudtam tartani, de most már tudok javítani is az állapotán ezzel a fantasztikus kezeléssel! Még mindig csak hálás vagyok érte! 

Reszegi László - masszőr

Az érzés… Leírhatatlan… Az Európában egyedülálló Gerincterápia (SI Terápia) mesterétől Horváth Csabától tanult, elsajátított technika az én kezeim által is csodákra képes…
Ma egy régi kedves vendégem úgy lépett be hozzám a szokásos két hetenkénti masszázs kezelésére, hogy először is had köszönjem meg… Bevallom hirtelen nem tudtam mit is…. Hogy rábeszéltél az SI terápiára, fantasztikusan vagyok, tudok az ágyban forogni, hajlongani, és nem fáj úgy. Kérhetem megint ezt a kezelést? Fantasztikus érzés segíteni, látni a mosolygós kisimult arcokat….

Kepes Andrea - masszőr terapeuta, FDM terápia

Az egyik vendégemen alkalmaztam az SI-terápiát. Ő egyébként háromszoros testépítő világbajnok, már mindent kipróbált, és fájdalommal éli a mindennapjait már évek óta! Végig csináltam rajta a tegnap tanult technikákat, és örömmel konstatálta, hogy már nincs befeszülve és teljesen könnyű lett a csípője,tud rendesen járni! Nagyon boldog volt ő is, én is, hogy tudtam segíteni neki!

Czuczu József - masszőr

Válaszd ki a számodra megfelelő időpontot, foglald le a helyed és csatlakozz 191 hozzád hasonló, lelkes masszőrhöz, gyógytornászhoz

Az űrlap kitöltése után emailben kapod meg a legfontosabb információkat és a jelentkezés véglegesítéséhez szükséges teendőket.

Melyik időpont lenne számodra a legmegfelelőbb? Segítünk, mindhárom időpont szombat-vasárnapra esik 🙂

Az adataid nálunk biztonságban lesznek. A fent megadott adataidat a jelentkezéshez, számlázáshoz és kapcsolattartáshoz használjuk fel.

Lemondásra vonatkozó feltételek

Nézd meg a videót, amiben tanulóink mesélnek az S.I-terápia használatáról

Gyakori kérdések,

megnyugtató válaszok

Van előfeltétele a tanfolyamra való jelentkezésnek?

Mivel az SI-terápia pontos kivitelezéséhez ismerned kell az emberi test felépítését, így a jelentkezés feltétele anatómiai ismeret megléte. Ez alap anatómiai ismereteket jelent. Egyéb feltétele a jelentkezésnek nincs. 

Milyen végzettséget kapok?

Sikeres vizsgát követően okleveles SI-Terapeuta leszel, feltüntetheted ezt a kezeléseid, végzettségeid között. 

Átutalással lehet fizetni?

Természetesen igen, a jelentkezést követően egy visszaigazoló emailben minden fontos információt megküldünk ezzel kapcsolatosan.

Szállást tudtok ajánlani a közelben?

Igen, kérlek ez ügyben hívd Anitát a +36 30 362 7677-es számon vagy írj nekünk a az siterapiatanfolyam@gmail.com email címre és adunk kontaktot, akit kereshetsz. A kollégiumban tudunk szállást ajánlani, ne számíts luxusra, de cserébe nagyon jó árban van 🙂

Lehet fotót/videót készíteni?
Sed venenatis condimentum tellus, accumsan pulvinar lectus mollis vitae. Donec euismod sagittis diam vitae facilisis. Maecenas rutrum velit sit amet elementum mollis. Integer convallis, dolor id euismod vestibulum, leo mauris.
Lehet kérni angol vagy német nyelvű oklevelet?
Sed venenatis condimentum tellus, accumsan pulvinar lectus mollis vitae. Donec euismod sagittis diam vitae facilisis. Maecenas rutrum velit sit amet elementum mollis. Integer convallis, dolor id euismod vestibulum, leo mauris.
Kapok kredit pontokat, ha elvégzem a tanfolyamot?
Sed venenatis condimentum tellus, accumsan pulvinar lectus mollis vitae. Donec euismod sagittis diam vitae facilisis. Maecenas rutrum velit sit amet elementum mollis. Integer convallis, dolor id euismod vestibulum, leo mauris.
Mi a teendőm a jelentkezést követően?
Sed venenatis condimentum tellus, accumsan pulvinar lectus mollis vitae. Donec euismod sagittis diam vitae facilisis. Maecenas rutrum velit sit amet elementum mollis. Integer convallis, dolor id euismod vestibulum, leo mauris.
Mi a teendőm, ha nem kaptam visszaigazoló emailt?
Sed venenatis condimentum tellus, accumsan pulvinar lectus mollis vitae. Donec euismod sagittis diam vitae facilisis. Maecenas rutrum velit sit amet elementum mollis. Integer convallis, dolor id euismod vestibulum, leo mauris.
Ha más kérdésem van, technikai problémám akadt, kit keressek?
Sed venenatis condimentum tellus, accumsan pulvinar lectus mollis vitae. Donec euismod sagittis diam vitae facilisis. Maecenas rutrum velit sit amet elementum mollis. Integer convallis, dolor id euismod vestibulum, leo mauris.
Minden jog fenntartva, Horváth Csaba 2018.   
Adatkezelési tájékoztató    
 

Szívesen küldünk értesítést a következő időpontról

Értesítést küldünk a soron következő SI-terápia tanfolyam időpontjáról. Kizárólag a képzéssel kapcsolatosan tájékoztatjuk, ígérjük, nem bombázzuk kéretlen levelekkel, a tájékoztatóról természetesen bármikor leiratkozhat. 

Köszönjük, a soron következő tanfolyamok időpontjáról tájékoztatót küldünk.

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.