Tanuld meg, hogyan kezelheted fájdalommentesen a derékfájdalmakat.

Intenzív tanfolyam masszőröknek, gyógytornászoknak, a vendég nem érez fájdalmat, állapota azonnal javul és akár 90%-ban eltűnik a fájdalom.

 

16 kreditpontos akkreditált továbbképzés. 

Budapest, 2022. szeptember 24-25.

Ezen a tanfolyamon elrepítünk a gerincfájdalmak kezelésének jövőjébe. 

Az  SI izület a test központi izülete – a korszerű mozgásszervi integráció elmélete szerint az SI ízület működési zavara hátrányosan hat valamennyi csigolyaizület és végtagizület működésére. 

Az S.I terápia hatékonyságának alapja, hogy a keresztcsont és a csípőcsont közötti izületet (SI izület) kimozgatjuk, ezáltal feloldjuk az izületben keletkezett feszültséget, minek következtében csökken vagy megszűnik a derékfájdalom. 

A kezelés ráadásul a páciens számára fájdalom-és kockázatmentes. 

Így segít az S.I-terápia, hogy még hatékonyabban kezeld a derékfájdalmakat

Az S.I-terápia kezelés sokféle derékfájásnál alkalmazható. Ha eddig úgy vélted, hogy sérv, isiász, vagy lumbágó miatt fáj a vendéged dereka, érdemes kipróbálni, mert sok esetben nem ezek a problémák a fájdalom okai, hanem az SI ízület elakadása.

FONTOS megemlítenünk, hogy ez nem csontkovácsolás! Kezelés közben 2-3 mm-t mozdítunk az ízületen, teljesen fájdalommentes és viszonylag rövid ideig tart. A pácienseket sem terheli meg, mert rendkívül finom kezelés, ezért szinte bárkinél segíthet.

Ezért használja már több mint 500 szakember az S.I-terápiát

Z

Azonnal, akár már másnap használhatod a tanultakat. 

Z

Nemcsak egy technikát, de egy korszerű és hatékony állapotfelmérést is elsajátíthatsz (a fájdalompont meghatározása, fájdalomprovokációs tesztek, az ízület mozgásának és a medence helyzetének az érzékelése tapintással).

Z

Egy új eszközt kapsz a kezedbe, amivel kezelhetsz időseket, gyerekeket is, hiszen teljesen fájdalommentes. 

Z

Tagja leszel a több mint 500 fős szakmai zárt facebook csoportunknak, ahol naponta osztják meg a tapasztalataikat a tanulóink (nem utolsó sorban az eddig készült összes tanfolyami rövid videót megnézheted, használhatod).

Ez fog történni a tanfolyamon

A tanfolyam első napján 9:30-ra érkezel a helyszínre, hogy kényelmes legyen a regisztráció. 20-25 hozzád hasonló, tanulni vágyó csoporttársra számíthatsz, de attól ne tarts, hogy nem jut rád figyelem, a létszám függvényében az oktató mellett oktató segéd is figyel, hogy biztosan elsajátítsd a technikát.

Az első két órában Csaba átadja azt az elméleti tudást, amit Japánban sajátított el. Megismered az SI ízületi fájdalom okait: pl.: trauma, várandósság, ismétlődő ízületi terhelés, gerincműtét stb.

Elsajátítod az állapotfelmérés lépéseit (a fájdalompont meghatározása, fájdalomprovokációs tesztek, az ízület mozgásának és a medence helyzetének az érzékelése tapintással.)

Csaba bemutatja a kezelés menetét, majd 2-3- as csoportokban gyakorolsz, addig, ameddig csak kell, hogy a ráérezz a finom kimozgatásokra. A cél, hogy a két nap után el tudd végezni a kezelést és kezdődhet a gyakorlati időd.

“Mitől más ez a tanfolyam, mint a többi?”

A két napos tanfolyam csak a kezdet. A Egyedülálló módon tanulóinktól 100 kezelésnyi gyakorlatot kérünk a vizsga előtt. És nem csak kérjük, de alkalmat is biztosítunk a gyakorlásra.

Minden hónapban tartunk gyakorló napokat (természetesen ez neked semmilyen plusz költséget nem jelent) ezekhez tudsz csatlakozni. 2 gyakorló napon való részvétel ajánlott mielőtt jelentkezel a záró vizsgára.

A gyakorlati idő alatt bármikor telefonon konzultálhatsz Csabával vagy kérhetsz tanácsot a több mint 510 tanulótól a zárt facebook csoportban, ahol az eddigi összes rövid videót megnézheted és többek között ilyen lelkes csoporttagok esetleírásait olvashatod: 

“Olyan jók ezek a visszajelzések, főleg a kezdeti szakaszban, amikor még annyi önbizalommal nem rendelkezünk, és csak jönnek és jönnek a pozitív vélemények…”

 

Tőlem tanulod meg ezt a japán gerincterápiás módszert

Horváth Csaba vagyok, az S.I-terápia kizárólagos európai oktatója. Jómagam Tomioka Takatoshi sensei-től tanultam Fukuokában (Japánban). Korábban csontkovácsolással, Dorn terápiával, ínrakással, Bowen terápiával, stb. kezeltem a hozzám forduló embereket, de ez a nagyon finom teljesen fájdalommentes japán kezelés bebizonyította, hogy nagyon hatékonyan működik.

Szeretném, ha minél jobban elterjedne nálunk, ezért indítottam el a tanfolyamokat azoknak, akik az eddig tanult módszerekkel nem érték el a várt hatást, vagy csak szeretnék kibővíteni a tudásukat és szeretnének hatékonyabban segíteni a derékfájásban szenvedő embereken.

 

“Mennyibe kerül és miért éri meg nekem?”

 

Ha Japánba mennél el megtanulni az AKA kezelést (feltéve, ha sikerül bejutnod egy klinikára egy japán mesterhez), több évedbe és nem utolsó sorban több millió forintodba kerülne… De ne aggódj, mi ezt már megtettük helyetted…

Nézzük, hogy pontosan mit van benne a részvételi díjban:

  • a befizetést követően azonnal megkapod a tanfolyami jegyzeted.
  • részt veszel a 2 napos tanfolyamon.
  • tagja leszel a zárt facebook csoportnak, ahol a visszanézheted a korábban készített videókat.
  • a gyakorlati idő alatt telefonon konzultálhatsz az oktatóval, ha elakadnál.
  • részt veszel 2 gyakorló napon.
  • a sikeres vizsga után kézhez kapod a névre szóló tanúsítványod.
  • a sikeres vizsgát követően felkerülsz az S.I-terapeuta keresőbe, amit havonta több százan keresnek fel, hogy kezelőt találjanak. 

Ez így egyben 98 000 Ft.

Ebben már minden benne van, nincs rejtett költség.

 

Nézd meg a videót, amiben tanulóink mesélnek az S.I-terápia használatáról

Még több vélemény tanulóintól

Egy barátom ajánlotta ezt a képzést, ő a neten találta, azért mert én manuál terápiával foglalkozom egyébként, és nagyon sok mozgásszervi beteg van körülöttem. Amikor eljöttem, teljesen meglepődtem, olyan érdekes emberek voltak itt és a Csaba személyisége, az nagyon nagyon megnyerő. Olyan új dimenzió tárult elém, amit szerintem mindenkinek meg tudnék mutatni. Ajánlom mindenkinek, hogy jöjjön el!

Dr. Gróf Ilona - katonaorvos

A terápia elengedhetetlen tudást ad. Állapotfelmérés alatt nagyon sokszor vettem észre, hogy az egyik oldali medence nem mozdul annyit mint a másik oldal. Azt gondoltam nem igazán lehet vele mit tenni. Viszont a terápia megtanulása után döbbentem rá, hogy valójában ennek alapja az SI ízület blokkja, mely jelentősen befolyásolja a medence elcsavarodását, elbillenését, sőt még a lábba lesugárzó fájdalmak is csökkentek, mely sérvek esetén is nyugodtan használható(mert az SI ízületet kezeljük, nem a sérvet), mivel egy nagyon finom és precíz terápiáról beszélünk. Nem véletlen, hogy a továbbképzés után 100 páciens kezelése kötelező. Javaslom mindenkinek a terápiát aki masszázzsal, manuálterápiával illetve gerincet érintő terápiával foglalkozik, aki szeretné érteni miért nem tudott eddig mindenkinek segíteni, mert ezután a tudás után végre sok mindenre magyarázatot kaphatunk!

Sugár Szilvia - gyógytornász

Az érzés… Leírhatatlan… Az Európában egyedülálló Gerincterápia (SI Terápia) mesterétől Horváth Csabától tanult, elsajátított technika az én kezeim által is csodákra képes…
Ma egy régi kedves vendégem úgy lépett be hozzám a szokásos két hetenkénti masszázs kezelésére, hogy először is had köszönjem meg… Bevallom hirtelen nem tudtam mit is…. Hogy rábeszéltél az SI terápiára, fantasztikusan vagyok, tudok az ágyban forogni, hajlongani, és nem fáj úgy. Kérhetem megint ezt a kezelést? Fantasztikus érzés segíteni, látni a mosolygós kisimult arcokat….

Kepes Andrea - masszőr terapeuta, FDM terápia

Az egyik vendégemen alkalmaztam az SI-terápiát. Ő egyébként háromszoros testépítő világbajnok, már mindent kipróbált, és fájdalommal éli a mindennapjait már évek óta! Végig csináltam rajta a tegnap tanult technikákat, és örömmel konstatálta, hogy már nincs befeszülve és teljesen könnyű lett a csípője,tud rendesen járni! Nagyon boldog volt ő is, én is, hogy tudtam segíteni neki!

Czuczu József - masszőr

Válaszd ki a számodra megfelelő időpontot, foglald le a helyed és csatlakozz többszáz hozzád hasonló, lelkes szakemberhez.

Az űrlap kitöltése után emailben kapod meg a legfontosabb információkat és a jelentkezés véglegesítéséhez szükséges teendőket.

Melyik időpont lenne számodra a legmegfelelőbb? Segítünk, az összes időpont szombat-vasárnapra esik 🙂

Az adataid nálunk biztonságban lesznek. A fent megadott adataidat a jelentkezéshez, számlázáshoz és kapcsolattartáshoz használjuk fel.

Lemondásra vonatkozó feltételek

Bizonytalan vagy?

Gyakori kérdések,

megnyugtató válaszok

Van előfeltétele a tanfolyamra való jelentkezésnek?

Mivel az SI-terápia pontos kivitelezéséhez ismerned kell az emberi test felépítését, így a jelentkezés feltétele anatómiai ismeret megléte. Ez alap anatómiai ismereteket jelent. Egyéb feltétele a jelentkezésnek nincs.

Milyen végzettséget kapok?

Sikeres vizsgát követően okleveles SI-Terapeuta leszel, feltüntetheted ezt a kezeléseid, végzettségeid között.

Átutalással lehet fizetni?

Természetesen igen, a jelentkezést követően egy visszaigazoló emailben minden fontos információt megküldünk ezzel kapcsolatosan.

Szállást tudtok ajánlani a közelben?

Igen, kérlek ez ügyben hívd Várszegi Bettinát a +36 20 447 5295-ös számon vagy írj nekünk a az siterapiatanfolyam@gmail.com email címre és adunk kontaktot, akit kereshetsz.

Lehet fotót/videót készíteni?

Lehet fotót és videót készíteni, sőt kifejezetten javasoljuk, hogy készítsetek. A tanfolyam szombati napján van mód csatlakozni a zárt Facebook csoportunkba, ahol minden Tanulónk fel és le tudja tölteni ezeket a fotókat, videókat, ezzel is segíthethetjük egymást a tanulásban.

Lehet kérni angol vagy német nyelvű oklevelet?

Jelezd nekünk ezt az igényedet és megoldjuk Számodra az idegennyelvű oklevelet is!

Kapok kredit pontokat, ha elvégzem a tanfolyamot?

A tanfolyam kredit pontossá valo tétele folyamatban van, amit több információnk lesz, tájékoztatjuk Tanulóinkat.

Mi a teendőm a jelentkezést követően?

Jelentkezést követően a visszaigazoló emailben található információk alapján kell eljárni. Az emailben részletes tájékoztatást fog kapni minden jelentkező.

Mi a teendőm, ha nem kaptam visszaigazoló emailt?

Amennyiben nem kaptál visszaigazoló emailt, kérjük jelezd kolléganőnknek, Várszegi Bettinának, az alábbi telefonszamon: 0620/447-52-95

Ha más kérdésem van, technikai problémám akadt, kit keressek?

Kérjük keresd Várszegi Bettinat a kövezkező telefonszámon: 0620/447-52-95 

Elértél az oldal aljára, ha bármi kérdésed lenne, írj nekünk az siterapiatanfolyam@gmail.com email címre.
Minden jog fenntartva, Horváth Csaba 2018 – 2022.
Adatkezelési tájékoztató    

16 kreditpontos akkreditált továbbképzés (nyilvántartási szám: SZTK-A-48001/2021)

Felnőttképzési lajstromszám: B/2020/000343 , B/2020/000344, B/2020/005428

 

Szívesen küldünk értesítést a következő időpontról

Értesítést küldünk a soron következő SI-terápia tanfolyam időpontjáról. Kizárólag a képzéssel kapcsolatosan tájékoztatjuk, ígérjük, nem bombázzuk kéretlen levelekkel, a tájékoztatóról természetesen bármikor leiratkozhat. 

Köszönjük, a soron következő tanfolyamok időpontjáról tájékoztatót küldünk.

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.