(+36) 30-5849557 siterapiatanfolyam@gmail.com

S.I-Terápia

Teljesen fájdalommentes japán gerinckezelés

Mi az S.I-terápia?

Ez egy teljesen fájdalommentes japán gerinckezelés!

Ez egy Japánban zseniálisan kifejlesztett, gerinc és mozgásszervi problémák kezelése. Mára a kezelés a sziget országban nagyon elterjedt, annyira jól működik, hogy az egyik leghatékonyabb kezelések közé tartozik.

Európában még nem ismert módszer. Japánban van olyan kiropraktőr aki mára már a kiropogtatás helyett is, csak ezt alkalmazza.

A kezelés lényege, hogy a keresztcsont és a csípőcsont közötti ízületet(SI ízület) kimozgatjuk, feloldjuk az ízületben keletkezett feszültséget, ez által csökken vagy teljesen megszűnik a derékfájás. Hakata professzor szerint(aki ezt a kezelést kifejlesztette Japánban) az esetek többségében az SI ízület blokkolva van, nem jól működik, és ez okozza a derékfájást. Sok esetben gerincsérv műtét után sem múlt el a derékfájás, ezért kezdték kutatni a fájdalom okát. Arra jutottak, hogy az SI ízület nem megfelelő működése okozta a fájdalmat. A kezelés abban segít, hogy az ízület mozgásának elakadását megszüntessük.

Sokféle derékfájásnál lehet alkalmazni, aki eddig úgy érezte, hogy sérv, isiász, vagy lumbágó miatt fáj a dereka, érdemes kipróbálni, mert sok esetben nem ezek a problémák a fájdalom okai, hanem az SI ízület elakadása. Ez nem csontkovácsolás, kezelés közben 2-3 mm-t mozdítunk az ízületen, valóban teljesen fájdalommentes és viszonylag rövid ideig tart. A pácienseket sem terheli meg, mert rendkívül finom kezelés, ezért szinte bárkinél segíthet.

Jómagam Tomioka Takatoshi sensei-től tanultam Fukuokában,(Japánban)korábban csontkovácsolással, Dorn terápiával, ínrakással, Bowen terápiával, stb. kezeltem a hozzám forduló embereket, de ez a nagyon finom teljesen fájdalommentes Japán kezelés bebizonyította, hogy nagyon hatékonyan működik. Szeretném, ha minél jobban elterjedne nálunk,ezért indítok tanfolyamokat azoknak, akik az eddig tanult módszerekkel nem érték el a várt hatást, vagy csak szeretnék kibővíteni a tudásukat és szeretnének hatékonyabban segíteni a derékfájásban szenvedő embereken.

Kezelési idő és Ár:

  • A kezelés mindenkinél egyénileg személyre szabott.
  • Kezelési idő: kb. 60 perc de ez esetenként változhat
  • Ár: 15,000Ft
  • Fontos! A kezeléshez hozzon magával rövid/hosszú ujjú pólót (ne legyen ujjatlan), melegítőt vagy cicanadrágot és zoknit!

Tájékoztató videók az S.I-terápiáról

Visszajelzések az S.I-terápiáról

Már az első kezelés után kiderült számomra hogy félelmem teljesen alaptalan volt, a kezelés fájdalommentesen zajlott. Az első perctől kezdve bizalommal fordulhattam Csabához. Mindent nagy szakértelemmel elmagyarázott és hasznos tanácsokkal látott el. Már az első kezelés után hatalmas megkönnyebbülést éreztem, mintha kicseréltek volna.

Tari Andrea

A helytelen testtartásom vitt el odáig, hogy egy napon becsípődött egy ideg a derekamban. Nem kellett emelnem hozzá, csak egy rossz mozdulat volt. Előtte sűrűn azt éreztem, hogy feszül a hátam és néha nehézkes a hajolgatás. Mintha tudtam volna előre, hogy baj lesz. Így is történt, becsípődött! Ez volt az a helyzet amikor a segítségedet kértem. A kezeléseknek köszönhetően a fájdalom és az állandó feszülés is megszűnt.

Urbán György

Hosszú évek óta vannak derékpanaszaim. Túl egy lézeres gerincműtéten (L4, L5 porckorongsérv) a fájdalmaim fokozódtak, majd teljesen beszűkült a mozgásom. Számtalan orvosnál megfordultam, megfelelő kezelést azonban sehol sem kaptam. Az elmúlt időszakban próbáltam másfajta gyógymódokat keresni. Így találtam rá Csaba weboldalára.
Már az első alkalommal a járásom 80%-ot javult ahhoz képest, hogy nem tudtam ránehezedni a jobb lábamra a lesugárzó fájdalomtól. Csaba a kezelés alatt türelmesen magyarázta mi történik, fájdalommentesen mozgatta ki az ízületeimet. Várom a következő alkalmat, hiszem hogy hasonló sikereket fogunk elérni! 🙂
Nebranek Ágnes

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.