(+36) 30-5849557 siterapiatanfolyam@gmail.com

 

S.I-terápia tanfolyam

Európában egyedülálló japán gerinckezelés oktatása

S.I-terápia(japán gerinckezelés) oktatása

Továbbképzés derékfájás kezelésére. Jó szívvel ajánljuk masszőröknek, gyógytornászoknak, orvosoknak, természetgyógyászoknak.

Japánban az orvosok arra jutottak, hogy a derékfájdalmak több mint 90%-ban az SI ízület (csípő-keresztcsonti ízület) működési zavarai miatt alakulnak ki. Ez az ízület mindösszesen 2-3 mm-t tud mozdulni, így akár már egy rossz mozdulat hatására is beszűkülhet a mozgás, ami igen erős és hosszan tartó fájdalommal jár.

Úgy vélik, hogy az erre használható kezelés hatékonyságának alapja, hogy a keresztcsont és a csípőcsont közötti ízületet (SI ízület) kimozgatjuk, feloldjuk az ízületben keletkezett feszültséget, ez által csökken vagy teljesen megszűnik a derékfájás. A kezelés kifejlesztője, Hakata professzor szerint az esetek többségében az SI ízület blokkolva van, nem jól működik, és ez okozza a derékfájást. Sok esetben gerincsérv műtét után sem múlt el a derékfájás, ezért kezdték kutatni a fájdalom okát. Arra jutottak, hogy az SI ízület nem megfelelő működése okozta a fájdalmat. A kezelés abban segít, hogy az ízület mozgásának elakadását megszüntessük.

Tanfolyamainkon az érdeklődők elsajátíthatják ezt a Japánból származó egyedi kezelési módszert, amellyel csavargatás, tekergetés, és a sokszor a páciensek számára félelmetes kiropogtatás nélkül kezelheted a hozzád fordulókat.

?

Az S.I-terápia tanfolyam 1. szintje

2 nap gyakorlatközpontú tantermi oktatással indul, ahol a technika alapjait sajátíthatod el, majd ezt követi 3 hónap igazolt egyéni gyakorlás, amelynek során több alkalommal is konzultálsz és gyakorolsz az oktatóddal. A gyakorlati idő leteltét követően, vizsga keretében adhatsz számot a megszerzett tudásról. A sikeres vizsga után okleveles S.I -terapeuta leszel, illetve felkerülsz a országos S.I- terapeuta adatbázisba, a későbbiekben pedig ha elhivatottságot érzel magadban, S.I-terápia oktató is válhat belőled.

?

A tanfolyam ára

Ára: 80.000 Ft amiből 40.000 Ft legkésőbb az oktatási nap előtt 3 héttel befizetendő, a fennmaradó összeg (40.000 Ft) az oktatás kezdetekor fizetendő.

 

 

 

Az oktatóról

Horváth Csaba

S.I-terápia kizárólagos Európai okatatója

 

Gyógymasszőrként majd gerinc-terapeutaként , tudását számos külföldi mesternél mélyítette el.

Dolgozott és tanult Németországban és Japánban, majd úgy érezte, hogy a megszerzett tudást Magyarországon szeretné kamatoztatni. Azóta itthon segíti a hozzá fordulókat, a jövőben pedig minél több szakember számára szeretné elérhetővé tenni azt a tudást, amit mestereitől kapott, majd ő maga fejlesztett tovább.

Mesterei:

Tomioka Takatoshi (AKA terápia),

Peter Bracken (Oszteopátia, Craniosacralis terápia, ízületek manipulálása) ,

Silke Dorn (Dorn terápia),

Rudolf Selg(Sport terapeuta),

Dr.Eöry Ajándok (Fül akupunktúra, Akupresszúra),

Bettina Baumgartinger (Bowen Akademie),

Kis Gergely Szabolcs (Ínrakás, kenés)

Bővebb tájékoztatás és jelentkezés:

www.siterapia.hu/kepzes

Telefonon:

Horváth Csaba, Oktató :+36-30-5849557

Várszegi Anita, tanfolyam szervező: +36-30-3627677

Email: siterapiatanfolyam@gmail.com

Jelentkezési és lemondási feltételek

A tanfolyam pillanat képei…

Tanfolyam időpontjai

Figyelem! Időpont változás!!

S.I-terápia 1. szint tanfolyam időpontjai

2021. március 6-7.   10:00-18:00

2021. március 13-14. 10:00-1800

2021. április 24-25. 10:00-18:00

2021. május 29-30. 10:00-18:00

Helye: ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gim. és Koll. 1053 Budapest Papnövelde u. 4.

Ár: 80.000Ft (az ár plusz 2 gyakorló napot és a vizsgát tartalmazza)

S.I-terápia 2. szint tanfolyam 

2021. márc. 27-28. 10:00-18:00

 Helye: ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gim. és Koll. 1053 Budapest Papnövelde u. 4.

Ár: 80.000 Ft (az ár plusz 2 gyakorló napot és a vizsgát tartalmazza)

S.I-terápia 3. plusz

Kenés-Ínrakás tanfolyam

2021. feb. 13-14. 10:00-18:00

2021. ápr. 17-18. 10:00-18:00

Helye: ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gim. és Koll. 1053 Budapest Papnövelde u. 4.

Ár: 80.000 Ft (az ár plusz 2 gyakorló napot és a vizsgát tartalmazza)

  S.I-terápia 4. plusz

Az ízületek kimozgatása

2021. feb. 20-21. 10:00-18:00

2021. máj. 8-9. 10:00-18:00


Helye: ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gim. és Koll. 1053 Budapest Papnövelde u. 4.

Ár: 80.000 Ft (az ár plusz 2 gyakorló napot és a vizsgát tartalmazza)

A tanfolyamon résztvevőktől

A terápia elengedhetetlen tudást ad. Állapotfelmérés alatt nagyon sokszor vettem észre, hogy az egyik oldali medence nem mozdul annyit mint a másik oldal. Azt gondoltam nem igazán lehet vele mit tenni. Viszont a terápia megtanulása után döbbentem rá, hogy valójában ennek alapja az SI ízület blokkja, mely jelentősen befolyásolja a medence elcsavarodását, elbillenését, sőt még a lábba lesugárzó fájdalmak is csökkentek, mely sérvek esetén is nyugodtan használható(mert az SI ízületet kezeljük, nem a sérvet), mivel egy nagyon finom és precíz terápiáról beszélünk. Nem véletlen, hogy a továbbképzés után 100 páciens kezelése kötelező. Javaslom mindenkinek a terápiát aki masszázzsal, manuálterápiával illetve gerincet érintő terápiával foglalkozik, aki szeretné érteni miért nem tudott eddig mindenkinek segíteni, mert ezután a tudás után végre sok mindenre magyarázatot kaphatunk!

-Sugár Szilvia

-Gyógytornász

“Háziorvosként nagy segítség lehet a betegeim számára, hiszen fájdalommentes nagyon finom technika,örülök, hogy elvégeztem a tanfolyamot! “

-Dr.Kiss Ferenc

Háziorvos

Nagyon szeretem a manuálterápiát. a tanfolyam során egy sokkal finomabb technikát ismerhettem meg, mint amiket eddig használtam. Itt másképp nyúlunk a testhez, finom mozdulatokkal, ezzel pedig vonzóbbá tehetjük a fájdalmas technikáknál az általunk adott kezeléseket. Nincs kiropogtatás, nincsenek nagy, heves kimozgatások, helyette szinte már mikro mozdulatokkal dolgozunk. Minden kezelésemben használni fogom.

-Skultéty Zoltán

Yumeiho és Tuina terapeuta

 Miért választják a tanfolyamot tanulóink?

Mit mondanak az S.I kezelésről végzett tanulóink?

Szívesen küldünk értesítést a következő időpontról

Értesítést küldünk a soron következő SI-terápia tanfolyam időpontjáról. Kizárólag a képzéssel kapcsolatosan tájékoztatjuk, ígérjük, nem bombázzuk kéretlen levelekkel, a tájékoztatóról természetesen bármikor leiratkozhat. 

Köszönjük, a soron következő tanfolyamok időpontjáról tájékoztatót küldünk.

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.