(+36) 30-5849557 siterapiatanfolyam@gmail.com

 

S.I-terápia tanfolyam

Európában egyedülálló japán gerinckezelés oktatása

Az SI ízület a test központi ízülete-

“A korszerű mozgásszervi integráció elmélete szerint az SI ízület működési zavara hátrányosan hat valamennyi csigolyaízület és végtagízület működésére”

S.I-terápia (japán gerinckezelés) oktatása

Akkreditált továbbképzés

a továbbképzés nyilvántartási szám: SZTK-A-48001/2021

Továbbképzés derékfájás kezelésére. Jó szívvel ajánljuk masszőröknek, gyógytornászoknak, orvosoknak, természetgyógyászoknak.

Japánban az orvosok arra jutottak, hogy a derékfájdalmak több mint 90%-ban az SI ízület (csípő-keresztcsonti ízület) működési zavarai miatt alakulnak ki. Ez az ízület mindösszesen 2-3 mm-t tud mozdulni, így akár már egy rossz mozdulat hatására is beszűkülhet a mozgás, ami igen erős és hosszan tartó fájdalommal jár.

Úgy vélik, hogy az erre használható kezelés hatékonyságának alapja, hogy a keresztcsont és a csípőcsont közötti ízületet (SI ízület) kimozgatjuk, feloldjuk az ízületben keletkezett feszültséget, ez által csökken vagy teljesen megszűnik a derékfájás. A kezelés kifejlesztője, Hakata professzor szerint az esetek többségében az SI ízület blokkolva van, nem jól működik, és ez okozza a derékfájást. Sok esetben gerincsérv műtét után sem múlt el a derékfájás, ezért kezdték kutatni a fájdalom okát. Arra jutottak, hogy az SI ízület nem megfelelő működése okozta a fájdalmat. A kezelés abban segít, hogy az ízület mozgásának elakadását megszüntessük.

Tanfolyamainkon az érdeklődők elsajátíthatják ezt a Japánból származó egyedi kezelési módszert, amellyel csavargatás, tekergetés, és a sokszor a páciensek számára félelmetes kiropogtatás nélkül kezelheted a hozzád fordulókat.

?

Az S.I-terápia tanfolyam 1. szintje

Tanfolyami díj teljes öszzege befizetése után, átküldjük az elméleti anyagot, amiből otthon előre felkészülhetsz, majd 2 nap gyakorlatközpontú tantermi oktatás következik, ahol a technika alapjait sajátíthatod el, majd ezt követi 3 hónap igazolt egyéni gyakorlás, amelynek során több alkalommal is konzultálsz és gyakorolsz az oktatóddal. Szüksége esetén, ha úgy érzed, magára tanfolyamra is jöhetsz ismét gyakorlásként. A gyakorlati idő leteltét követően, vizsga keretében adhatsz számot a megszerzett tudásról. A sikeres vizsga után okleveles S.I -terapeuta leszel, illetve ha kéred, felkerülhetsz a országos S.I- terapeuta adatbázisba, a későbbiekben pedig ha elhivatottságot érzel magadban, külföldre S.I-terápia oktatókat is  képzünk.

?

A tanfolyam ára

Ára: 80.000 Ft A tanfolyamra való részvételi jogot a tanfolyam díj befizetésével szerezheti meg. A befizetést banki átutalással illetve bankfióknál történő befizetéssel intézheti el. Kérjük a közlemény rovatba beírni a jelentkező nevét, a tanfolyam nevét és időpontját. 
A tanfolyam díja befizetést követően küldeni fogjuk a tananyag egy részét,
amellyel felkészülhet a tanfolyamra.

 

 

 

Az oktatóról

áHorváth Csaba

S.I-terápia oktató és vizsgáztató

 

Dolgozott és tanult Németországban és Japánban, majd úgy érezte, hogy a megszerzett tudást Magyarországon szeretné kamatoztatni. Azóta itthon segíti a hozzá fordulókat, a jövőben pedig minél több szakember számára szeretné elérhetővé tenni azt a tudást, amit mestereitől kapott, majd ő maga és Dr Nagy Géza manuálterápiás oktató fejlesztett tovább.

Mesterei:

Tomioka Takatoshi (AKA terápia),

Peter Bracken (Oszteopátia, Craniosacralis terápia, ízületek manipulálása) ,

Silke Dorn (Dorn terápia),

Rudolf Selg(Sport terapeuta),

Dr.Eöry Ajándok (Fül akupunktúra, Akupresszúra),

Bettina Baumgartinger (Bowen Akademie),

Kis Gergely Szabolcs (Ínrakás, kenés)

Dr. Nagy Géza (manuálterápiás orvos)

Bővebb tájékoztatás és jelentkezés:

www.siterapia.hu/kepzes

Telefonon:

Horváth Csaba, Oktató :+36-30-5849557

Várszegi Bettina, tanfolyam szervező: +36-20-4475295

Email: siterapiatanfolyam@gmail.com

Jelentkezési és lemondási feltételek

A tanfolyam pillanat képei…

Tanfolyam időpontjai

S.I-terápia 1. szint tanfolyam időpontjai

Új japán gerincterápiás kezelés, a páciens nem érez fájdalmat és állapota azonnal akár 100%-ot javul.

Akkreditált továbbképzés

a továbbképzés nyilvántartási szám: SZTK-A-48001/2021

2022. jún. 11-12.   10:00-18:00

Helyszín: Heltai Bank Center, 1039 Budapest, Heltai Jenő tér 15.

Helyszínváltozás jogát fenntartjuk!

A képzés díja: 80.000Ft (tartalmazza a gyakorló napokat, a vizsgát és a jegyzetet)

 

S.I-terápia 2. szint tanfolyam 

Új fájdalommentes technika nyak, hát -és vállfájdalmak kezelésére.

2022. máj. 21-22.   10:00-18:00

Helyszín: Heltai Bank Center, 1039 Budapest, Heltai Jenő tér 15.

Helyszínváltozás jogát fenntartjuk!

A képzés díja: 80.000Ft (tartalmazza a gyakorló napokat, a vizsgát és a jegyzetet)

S.I-terápia 3. plusz

Kenés-Ínrakás tanfolyam

A módszer azokat a technikákat alkalmazza, amik a tapasztalatok alapján a leggyorsabban és leghatásosabban segítenek például a váll- vagy térdfájás, teniszkönyök, golfkönyök, illetve egyéb más ízületi probléma megszüntetésében.

Időpontok hamarosan!

Helyszín: Heltai Bank Center, 1039 Budapest, Heltai Jenő tér 15.

Helyszínváltozás jogát fenntartjuk!

A képzés díja: 80.000Ft (tartalmazza a gyakorló napokat, a vizsgát és a jegyzetet)

  S.I-terápia 4. plusz

Az ízületek kimozgatása

Az S.I-4 es képzésen Te is elsajátíthatod, hogyan lehet hatékonyan kezelni a becsípődéseket, lábhossz különbségeket, a csigolya elcsúszásokat, a csípő, váll és nyaki problémákat!

Időpontok hamarosan!

Helyszín: Heltai Bank Center, 1039 Budapest, Heltai Jenő tér 15.

Helyszínváltozás jogát fenntartjuk!

A képzés díja: 80.000Ft (tartalmazza a gyakorló napokat, a vizsgát és a jegyzetet)

A tanfolyamon résztvevőktől

A terápia elengedhetetlen tudást ad. Állapotfelmérés alatt nagyon sokszor vettem észre, hogy az egyik oldali medence nem mozdul annyit mint a másik oldal. Azt gondoltam nem igazán lehet vele mit tenni. Viszont a terápia megtanulása után döbbentem rá, hogy valójában ennek alapja az SI ízület blokkja, mely jelentősen befolyásolja a medence elcsavarodását, elbillenését, sőt még a lábba lesugárzó fájdalmak is csökkentek, mely sérvek esetén is nyugodtan használható(mert az SI ízületet kezeljük, nem a sérvet), mivel egy nagyon finom és precíz terápiáról beszélünk. Nem véletlen, hogy a továbbképzés után 100 páciens kezelése kötelező. Javaslom mindenkinek a terápiát aki masszázzsal, manuálterápiával illetve gerincet érintő terápiával foglalkozik, aki szeretné érteni miért nem tudott eddig mindenkinek segíteni, mert ezután a tudás után végre sok mindenre magyarázatot kaphatunk!

-Sugár Szilvia

-Gyógytornász

“Háziorvosként nagy segítség lehet a betegeim számára, hiszen fájdalommentes nagyon finom technika,örülök, hogy elvégeztem a tanfolyamot! “

-Dr.Kiss Ferenc

Háziorvos

Nagyon szeretem a manuálterápiát. a tanfolyam során egy sokkal finomabb technikát ismerhettem meg, mint amiket eddig használtam. Itt másképp nyúlunk a testhez, finom mozdulatokkal, ezzel pedig vonzóbbá tehetjük a fájdalmas technikáknál az általunk adott kezeléseket. Nincs kiropogtatás, nincsenek nagy, heves kimozgatások, helyette szinte már mikro mozdulatokkal dolgozunk. Minden kezelésemben használni fogom.

-Skultéty Zoltán

Yumeiho és Tuina terapeuta

 Miért választják a tanfolyamot tanulóink?

Mit mondanak az S.I kezelésről végzett tanulóink?

Az S.I-terápia tanfolyam vidéken

S.I-terápia tanfolyam már Vidéken is!

Kepes Andrea végzett oktatónk Ózdon és Egerben tartja az S.I-terápia tanfolyamot.  Keleti régióban élő masszőrök, természetgyógyászok, csontkovácsok, egyéb emberrekkel foglalkozó terapeuták választhatják az ő tanfolyamát is.

Andi tanfolyamai itt érhetők el. www.gerincharmonia.hu/sitanfolyam

 

Kepes Andea

S.I-terápia tanfolyam oktató

Jómagam Horváth Csabától sajátítottam el ezt a fantasztikus technikát, mellyel elsősorban Édesanyámnak segítettem újra lábra állni és 6 órás gerinc műtéttől megszabadulni. Majd számos sikertörténettel a hátam mögött jelentkeztem Csabánál oktatónak, mert tapasztalva az eredményeket, látva milyen kevés Városban van jelen az SI terápia pedig nagy szükség lenne rá, úgy éreztem szeretnék segíteni minél több Kolléga/Kollegina kezeihez jusson el az S.I-terápia. Legyünk minél többen,hogy segíthessünk,hogy még egy utolsó esély lehessünk az Embereknek fájdalmuk felszámolásához.

 

siterapiatanfolyam@gmail.com
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000343, B/2020/000344, B/2020/005428

Szívesen küldünk értesítést a következő időpontról

Értesítést küldünk a soron következő SI-terápia tanfolyam időpontjáról. Kizárólag a képzéssel kapcsolatosan tájékoztatjuk, ígérjük, nem bombázzuk kéretlen levelekkel, a tájékoztatóról természetesen bármikor leiratkozhat. 

Köszönjük, a soron következő tanfolyamok időpontjáról tájékoztatót küldünk.

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.