Vélemények

A kezelésemről írták…

Általam kezelt vendégektől érkezett vélemények

Vállfájdalom egy kezelés után

Derékfájás kezelése új japán gerinckezeléssel

Nyaki fájdalom egy kezelés után teljesen megszűnt

Derékfájás, becsípődés kezelése.

17 perc után 90%-os  javulás.

Hosszú évek óta vannak derékpanaszaim. Túl egy lézeres gerincműtéten (L4, L5 porckorongsérv) a fájdalmaim fokozódtak, majd teljesen beszűkült a mozgásom. Számtalan orvosnál megfordultam, megfelelő kezelést azonban sehol sem kaptam. Az elmúlt időszakban próbáltam másfajta gyógymódokat keresni. Így találtam rá Csaba weboldalára.
Már az első alkalommal a járásom 80%-ot javult ahhoz képest, hogy nem tudtam ránehezedni a jobb lábamra a lesugárzó fájdalomtól. Csaba a kezelés alatt türelmesen magyarázta mi történik, fájdalommentesen mozgatta ki az izületeimet. Várom a következő alkalmat, hiszem hogy hasonló sikereket fogunk elérni! 🙂
Nebranek Ágnes

Több mint húsz éve szenvedek gerincbántalmaktól, az utóbbi három évben ehhez állandó fejfájás társult. Szinte minden nap fájdalomcsillapítót szedtem, volt, hogy az orvosi ügyeletet is fel kellett keresnem a kínzó fejfájás miatt.

Csípőproblémáitól megszabadult kedves ismerősöm ajánlotta Csabát,így került sor január elején az első kezelésemre. Idegenkedtem az egész eljárástól. Aztán az első kezelés után kiderült, hogy éppen ez hozott látványos eredményt az életemben. A fejfájásom egyik napról a másikra megszűnt és eddig nem tért vissza. / babonából alig merem leírni ezt a tényt/.

A kezelések után tartósan fájdalommentes a gerincem is, de ezen a területen van még tennivaló. Az azonnali jó közérzeten túl a kezelések tudatosították bennem ,hogy a helyes testtartás nem csak esztétikai szempontból fontos. Ehhez is jó tanácsokkal , apró technikai fogásokkal lát el minden alkalommal Csaba. Nem csoda és nem varázslás történik. Úgy tekintem, hogy egy gyógyító folyamat útjára léptem,ahol a várakozást felülmúló kezdeti eredmények bizakodásra adnak alapot. Magabiztos kezekben biztonságban érzem magam.

Dr.Körei-Nagy Katalin

A végéről kezdem. Újra tudok stressz nélkül úgy mozogni, mint a fájdalmaim előtt. Amikor végigolvastam a Csabának írt hozzászólásokat, az én problémám szinte eltörpült a többiekéhez képest. Amit tapasztaltam a kezelése alatt, már az volt számomra a csoda. Prózai dolognak tűnik, de nem mindig tudtam cipőfűzésnél kiegyenesedni olyanokat nyílalt a gerincembe.

A kezelés végén mintha elfújták volna a fájdalmamat (már szinte szokatlan volt). A hozzászólók nagy hányada megemlíti, hogy kétkedve szánta rá magát, hogy felkeresse Csabát, (többek között én is) .

A véleményem és az előttem szólók alapján bátran ki merem jelenteni, hogy Csaba adhatna nekik a fortélyaiból egy két tanácsot. Persze amit Ő tud az azért egy hosszú tanulási folyamat eredménye. Amiről a kezelés alatt győződtem meg. Hiszen nem ismertem Csabát, de a kezelés alatt olyan sok témát és mélységben beszéltünk meg vele, ezért aztán észre sem vettük, hogy már régen letelt a kezelési idő. Az is megfordult a fejemben, hogy inkább kifizetek egy kezelésnyi időt és folytatjuk a beszélgetésünket amelynek témáját meg sem lehet fogalmazni olyan szerteágazó volt. Ezt nevezem a test és szellemi felüdülésnek. Ezeket azért írom le, hogy érzékeltessem milyen nagyszerű ember Csaba. Olyan jó érzés, hogy jót tettek velem és szeretném, ha más is részese lehetne ennek e nagyszerű mesternek a keze munkája után.

Dr.Lukács Zoltán

Szeretném leírni a tapasztalataimat, hátha tudok ezzel segíteni más kismamáknak. 7 hónapos várandósként napi 8 óra ülőmunkát végeztem. Rettenetesen fájtak a nyaki és a hátközépi csigolyáim, illetve a keresztcsontom. (Elképzelhető, hogy ez a fájdalom az ülőmunka nélkül is előjött volna.) A kezelés alatt biztonságban éreztem magam, az én tempómhoz igazítottad a fogásokat. Az óra végére érezhetően megindult az energiaáramlás, nagyon jól éreztem magam, és a fájdalmaim megszűntek. Ezzel buzdítanék minden szenvedő kismamát, hogy menjenek el nyugodtan Hozzád, mert a Te szakértelmeddel sokat könnyíthetnek ezen az amúgy sem mindig problémamentes időszakon.
Szabari Nikolett

Az ülő munka és a rossz testtartás miatt kialakult kellemetlen nyak- és hátfájással kerestem fel Csabát és nagyon sokat segített rajtam már az első kezelés után. Türelmesen és érthetően magyarázta el hogy miért és hogyan alakulnak ki ezek a panaszok, és hasznos tanácsokkal látott el. Minden kimozdult ízületet megtalált és visszarakott a helyére, nagyon tetszik hogy a testet mint egészet kezeli, nem csak a problémásnak hitt területet. Figyelmes, alapos és nagyon jó szakember, azon kevesek egyike aki valóban szívvel lélekkel csinálja amit csinál. Csak ajánlani tudom! Úgy vélem hogy az egészséges táplálkozáson kívül ezek a kezelések a legjobb hosszútávú befektetések amit az egészségünk érdekében tehetünk ebben a rohanó világban.
Andrási Eszter

2015. május 5-én kerestem fel Önt, mivel igen erős derékfájdalmam volt, ill. a jobb lábam, főleg a térdem nagyon fájt. Ha ültem, nehezen tudtam lábraállni. Miután az állapotfelmérését elvégezte, megkezdte a kezelésemet. Már az első alkalom után is éreztem változást, ill. a fájdalom nem volt olyan erős. A második kezelésnél már az un. „inazást” is alkalmazta, ami jelentős javulást eredményezett! Már elmúlt teljesen a lábamból a fájdalom, sokkal könnyebb lett a felkelés és járás. Azóta hetente megyek és a „kimozgatások és inazás” hatására a mozgásom úgy érzem sokkal jobb lett, fájdalmaim elmúltak! Nagyon örülök, hogy megismertem tevékenységét és ezúton szeretném köszönetemet kifejezni a segítségért, az elvégzett munkáért!
Hajduné Kátai Margit

Nyaki problémával kerestem fel Csabát, a bal kezem lezsibbadt egészen az újjakig. A rosz tartás miatt a nyakamnál egy púp keletkezett. Már a mütéten gondolkoztam. Nagyon félek az ilyen kezelésektől. Sok ideig tartott míg rászántam magam. Kellemesen csalódtam,az első kezelés után már éreztem a változást.A harmadik alkalom után teljesen megszünt a zsibbadás magam is csodálkoztam. Ha korábban rászántam volna magam, nem kellett volna elviselni az álmatlan éjszakákat és talán egy kezelés is elég lett volna,de így is nagyon elégedett vagyok. Már sok ismerősömnek továbbadtam a telefonszámát.
Iványi Mária

Feleségemmel együtt köszönjük a lelkiismeretes és alapos kezelést. Jól átgyúrva, de felfrissülve, hasznos tanácsokkal ellátva értünk haza. A komplex életmódváltás talán nem mindenki számára kivitelezhető de mindenképpen felkeltetted az érdeklődésünket azzal kapcsolatban, amit a minőségi táplálkozásról, a folyadékfogyasztásról, a mozgás fontosságáról, illetve a civilizációs ártalmakról mondtál. Külön örömmel töltött el, hogy annyi év után ismét találkoztunk…
Előhegyiné Mudris Judit és Előhegyi Zoltán

Őszinte vélemény:sokáig gondolkodtam mire rászántam magam hogy a kezeid alávessem magam, most már tudom hiba volt várni , mert már az első kezelés után már sokkal jobban éreztem magam.Nem fájt a hátam a „púpom” kisebb lett, ami egy kis odafigyeléssel el is múlna teljesen…a negyedik alkalom után szinte sehol nem fájt, volt ugyan izom lázam még olyan helyen is ahol az ember azt gondolná nincs is izma, de ez a legkevesebb. Èn csak ajánlani tudom mindenkinek.
Timi

28 hetes kismamaként gyakori hátfájás miatt kerestelek fel. Ez volt az első alkalom, hogy nálad jártam. Nagyon kellemes volt a kezelés és azonnal enyhült a hátfájásom is, mindemellett sok hasznos tanácsot is kaptam. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Abszolút nem fájdalmas a kezelés és teljesen veszélytelen kismamák számára is.
Csortos-Varró Ágnes

Tavaly augusztusban balesetet szenvedtem aminek következtében az L IV csigolya felső zárolemeze behorpadt az LIII-IV-es csigolyák egymásra csúsztak. Az üléskor és álláskor mindig sugárzó fájdalmat éreztem a csípőmben derekamban. Ha felálltam időbe telt míg ki tudtam egyenesedni és az sem volt az igazi.A kimozgatások hatására sokat javult az állapotom. Csaba megtanított helyesen ülni és mire ügyeljek a helyes testtartásnál.Elmagyarázta hogy a rendszeres mozgás és a gerinc izomzat erősítő gyakorlatok milyen fontosak. Köszönöm és csak ajánlani tudom mindenkinek aki az egészsége érdekében tenni is akar.
Váradi Csaba

Gyermekkorom óta küzdök gerincproblémával, derékfájással. Évente több alkalommal szenvedek becsípődéstől. Eddig még nem volt bátorságom ilyen kezelésre elmenni. Néhány hete történt, hogy sportolás alatt ismét becsípődött a derekam. Mivel Csabáról addig csak pozitív véleményt hallottam gondolkodás nélkül hívtam fel, hogy segítsen. „Szerencsémre” még aznap sikerült eljutnom hozzá. A kezelés utáni nap, már szinte fájdalommentesen tudtam mozogni – ami korábban, kezelés hiányában nem volt jellemző. Néhány nap alatt pedig teljesen rendbe jött a derékfájásom. Mindenkinek ajánlom, aki hasonló problémákkal küzd.
Gulyás Réka

Bugyi László 74 éves vagyok. 3 évvel ezelőtt kerékpárral elestem és eltörött a lábam. Ezt követően felkerestem Csabát, akinek elpanaszoltam a problémámat, hogy amióta elestem aztóta igen rosszul tudok járni, sántítok, fáj minden csontom(combcsontmat megműtötték, lemez és szegecs is van benne).A 4. kezelés után tudtam újra kerékpározni, a 6. kezelés után elmúlt a térdfájásom, még további 3 kezelés után az összes fájdalmam teljesen megszűnt. Mindenkinek javasolom ezt a kezelést.
Bugyi László

Nagy István vagyok , 61 éves ! Gerinc problémáim kb. 30 éve kezdődtek egy becsípődéssel . Attól kezdve minden évben megkeresett a probléma tavasszal és ősszel is ! Ez mindig 2 hét táppénzzel és 10 injekcióval járt !

A tavalyi év elején aztán nagyon elkapott , aminek eredményeként 4 hónapon keresztül orvostól orvosig , vizsgálatról vizsgálatra jártam , a végső eredmény pedig egy kiszakadt gerincsérv a 4-es csigolyánál ! Idegsebészhez irányítottak , de nem vállaltam a műtétet ! Gyógyfürdős kezelések után ( súlyfürdő , masszázs ) annyira javult az állapotom , hogy 8 hónapot sikerült egyfolytában dolgoznom ! Az öröm azonban korai volt ! Ez év elején újra jelentkezett a szinte elviselhetetlen fájdalom , 26 injekció , fizikoterápia , gyógytorna , de semmi változás ! Már rászántam magam a műtétre is – idegsebészt kerestem fel maszek úton , CT vizsgálat , ahol kiderült , hogy a sérv felszívódott , viszont a 2-es és a 3-as csigolya össze van csúszva ! Műtét nem jöhet szóba , tehát maradt az alternatív reumatológiai kezelés és a fürdő ! ( úszás , vízi gyógytorna , masszázs ) A reumatológus a gerinc meszesedése miatt nem javasolta , hogy csontkovácsot keressek fel ! Azt hittem rendbe jött minden , jelentkeztem munkára és az első nap utáni éjszaka már semmit sem aludtam , nem tudtam menni másnap !

Azon az egy napon amikor dolgoztam , az egyik kolléganőmtől kaptam egy telefonszámot . Tudtam , hogy már csak egy lehetőségem maradt , hiszen a két súlyos alkalommal mindent végig jártam ! Felhívtam a számot , kaptam időpontot és elmentem ! A kezelés egy állapot felméréssel , lazítással kezdődött. Másnap semmiféle változást nem tapasztaltam , harmadnap sokkal jobb lett és két nap múlva munkába álltam ! Nem mondom , hogy véglegesen megszűntek a panaszaim , de amikor érzem , hogy romlik a helyzet , akkor felkeresem Horváth urat és újra ” fitt ” vagyok ! Ma már meg sem fordul a fejemben , hogy a háziorvoshoz forduljak , egy kezelés két nap szabi és minden oké ! Higgyék el , anyagilag sem mindegy ! Nincs táppénz 2 hétig , de az injekció még többe kerül ! Derék fájósok ! Ezt kell kipróbálni és nem fogtok csalódni !

Nagy István

Nagyon szépen Köszönöm a kezelést.Csak pozitiv tapasztalatokkal lettem gazdagabb!Derék fájással és jobb alsó lábszár zsibadással fordultam hozzád.A második kezelés után teljesen megszünt a zsibadás s a becsipődés.Szaktudásod hozzza a maximumot csak ajánlani tudlak mindenkinek!!Jó egészséget ,munkádhoz sok sikert kivánok!
Mizsei Csaba

A helytelen testtartásom vitt el odáig, hogy egy napon becsípődött egy ideg a derekamban. Nem kellett emelnem hozzá, csak egy rossz mozdulat volt. Előtte sűrűn azt éreztem, hogy feszül a hátam és néha nehézkes a hajolgatás. Mintha tudtam volna előre, hogy baj lesz. Így is történt, becsípődött! Ez volt az a helyzet amikor a segítségedet kértem. A kezeléseknek köszönhetően a fájdalom és az állandó feszülés is megszűnt. Ma már tudom, ha előbb kereslek fel nem kellett volna átélnem a fájdalmat. Azóta a tanácsaidat megfogadva (gyakorlatok, testtartás) könnyebbek a mindennapok. Mindenkinek ajánlom,hogy Téged válasszon akinek fontos az egészsége! Hála és köszönet!
Urbán György

28 éves korom ellenére állandó hátfájdalommal küszködtem, ami a rendszeres testmozgás és masszázs hatására sem csillapodott. Mindehhez az utóbbi időben gyakori fejfájás valamint ujjzsibbadás társult. Sokáig hezitáltam mire döntöttem és egyik ismerősöm ajánlására felkerestem Csabát. Már az első kezelés után kiderült számomra hogy félelmem teljesen alaptalan volt, a kezelés fájdalommentesen zajlott. Az első perctől kezdve bizalommal fordulhattam Csabához. Mindent nagy szakértelemmel elmagyarázott és hasznos tanácsokkal látott el. Már az első kezelés után hatalmas megkönnyebbülést éreztem, mintha kicseréltek volna. Csaba nagyon jó szakember, örülök, hogy rá találtam, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Tari Andrea

Köszönetet szeretnék mondani az eddigi eredményes kezelésekért. Évek óta ülő munkát végzek. Ennek „köszönhetően” állandó nyaki és hátfájásom alakult ki. Balra kevésbé tudtam hátra fordítani a fejem. Ezek a problémáim az első kezelés után megszüntek. Hihetetlen érzés számomra. Mindenkinek ajánlani tudom. Senki ne halogassa a kipróbálását. A kezelések fájdalom mentesek. A járás utánna sokkal könnyebb, szinte légies. Köszönöm Csaba
Rózsavölgyiné Orsi

Karácsony előtt kerestem fel Csabát. Derekam nagyon fájt, csípő mozgásom teljesen beszűkült komoly fájdalmaim voltak! Kezelések hatására állapotom ugrás szerűen javult.A harmadik kezelés után megjegyeztem: ha így érzem magam karácsony előtt, valószínűleg sosem találkoztunk volna.. Amit így utólag nagyon sajnálnék, hiszen Csaba nemcsak kezelte és rendbe hozta problémámat, hanem benne egy közvetlen és a világ sok dolga iránt nyitott embert ismertem meg.. Javasolni tudom, hogy ne fordulj sebészhez, míg Csabának nem adtál lehetőséget a problémáid megoldására!
Orosz László

Csabát hosszú ideje tartó és egyre fokozódó fejfájás és ehhez társuló szédülés miatt kerestem fel. Már az első kezelést követően szinte megszűnt a folyamatos szédülés. Jelenleg három kezelés van mögöttem és bátran merem ajánlani mindazoknak, akik hasonló problémákkal küzdenek. A szakszerű mozdulatok mellé sok hasznos tanácsot is kaptam, amelyeket azóta beépítettem a mindennapjaimba és ezek is hozzájárulnak a kezelés sikerességéhez.
Racskó Anikó

A huszonéves ülő munka és a mozgásszegény életmód számomra is meghozta „áldásos” hatását. Negyven fölött egyre durvábban jelentkeztek a háti szakasz fájdalmai és a derékfájdalmak nálam. Csabával véletlenül találkoztam és bevallom először idegenkedtem Tőle. Aztán túllépve a félelmeimen ellátogattam a kezelésére és azt gondolom, hogy az egyik legjobb döntésem volt. Csaba szakmai hozzáértése mellett emberségből is jelesre vizsgázott Nálam. Nála nincs köntörfalazás, egyenes beszéd és magas szakmai színvonal van. Mindemellett olyan energiákkal rendelkezik, hogy minden egyes kezelés után a fájdalmak csökkenése mellett mentálisan is feltöltődve jöttem el. Hálás vagyok munkájáért és meleg szívvel ajánlom mindenkinek.
Rózsa Ibolya

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.