Gábor Farkas

Gábor Farkas

Category

SI terápia, lágy csontkovácsolás, svéd masszázs, FMS szakértő, sportedző

„Csontkovács Farkas” lágy csontkovács, masszőr, és FMS (Functional Movement System) szakértő, II. danos Taekwon-do mester.

Várok balatonfüredi stúdiómba Mindenkit, akinek derék, csípő, háti, nyaki, váll, illetve végtag fájdalmai vannak. Már néhány kezelés után jelentős javulás tapasztalható sérv, lumbágó, beállt derék, gerinccsatorna szűkület, stb. esetében.

RÓLAM MONDTÁK
…”nekem egy rosszul sikerült emelés következtében “beállt” a derekam (ikerterhességem óta elég egy rossz mozdulat is), kiegyenesedni is alig bírtam, ekkor kerestem fel Farkast, már az első kezelés után teljesen helyreállt, és a tanácsait betartva azóta sem jött elő”…

…”Két fájdalommal eltelt év után ismét jól érzem magamat, Farkasnak köszönhetően! Négy kezelésen vagyok túl, amit Farkas nagy szaktudással, türelemmel végzett, minden kérdésemre részletes választ kaptam. Mindenkinek, akinek problémája van, ajánlani tudom. Nekem segített, gerincferdülés, gerincsérv, gerinccsatorna szűkület és rossz állapotú csigolyák az MR felvétel szerint. Ahol az orvosok már nem tudtak segíteni, ott Farkas csodás eredményt ért el”…

…”Két gerincműtét után találtam rá Farkasra. Menni is alig tudtam. Négy kezelés után jelentős javulást tapasztaltam”…
…”Derékfájással kerestem meg Farkast. A fájdalmam, már az első kezelés után jelentősen javult”…

Gyógyítás és harcművészet. A kettő számomra Egy egész. Egészség, harmónia, egyensúly. Alázat a tanulással szemben, véget nem érő gyakorlás, önkifejezés. Amit az egyik gyakorlása által megszerzek, annyival tudok többet nyújtani a másiknál.
Mindkét esetben maga a cselekvés (terápia és gyakorlás) az önnevelés eszköze is egyben. Segít, hogy harmóniába kerüljek önmagammal és a világgal. Céltudatossá, ugyanakkor türelmessé, fegyelmezetté tesz. Lecsendesíti az elmét, megtanít figyelni, így fokozottabban érzékelhetők a külvilág jelenségei, nagyobb érzékenységgel tudok más emberekhez viszonyulni, segítséget nyújtani. Így – miközben a kezelést végzem – teljes figyelmemmel, valamennyi érzékszervemmel, és minden tudásommal a kezelés folyamatára tudok koncentrálni, hogy a legjobb eredményt érjük el a gyógyulás érdekében.

Cím: 8230 Balatonfüred, Móricz Zsigmond u. 19.

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.