Grőger Zsolt

Grőger Zsolt

Category

Miért is vagyunk mi GROGOTA?

Mert családi vállalkozásként számunkra ez név kettőnket az összetartozásunkat jelképezi. Képviseli azt a gondolatunkat mely szerint: „Ha mi ketten össze fogunk akkor minden sikerül!” Megemlíthetnénk itt persze a yin-yang elméletet is, de úgy érezzük ez a gondolat sokkal mélyebb jelentőséggel bír, és személyesebb számunkra.

Miért is jött létre a GROGOTA?

Mert közös életünk során természetesen nekünk is voltak, és manapság is adódnak kihívások az életünkben. Mi is belefutunk akadályokba, nehézségekbe, voltak és vannak céljaink melyek eléréséhez az út közös tanuláson át vezet és ez számunkra jó megoldó képletnek bizonyul.
Kezdetekben még ösztönösen választottunk egy-egy képzést, amire általában egy konkrétan felmerülő probléma megoldása ösztönzött, mint például tüdőgyulladás, vagy ülőideg gyulladás. Kis idő elteltével már tudatosan építettük fel a tanulmányainkat, mert megszületett bennünk az elhatározás, hogy saját célú felhasználáson túl, hivatásszerűen szeretnénk alkalmazni ezeket a módszereket. Ez a tanulási vágy, és nyitottság az új dolgok irányába jelenleg is jellemez bennünket és inspirál még mindig, hogy tovább fejlesszük magunkat.

 

Miért válaszd a GROGOTA-t?

Mert nálunk lehetőséged van férfi vagy női masszőr közül választani, vagy akár alkalmanként váltva kipróbálni, hogy megtapasztalhasd a férfi és női energiákat a masszázs közben, és eldöntsd számodra melyik a legmegfelelőbb.
Első alkalommal felmérjük az állapotodat, megbeszéljük az elvárásaidat, igényeidet és annak megfelelően személyre szabott kezelést javasolunk. Ez lehet egy konkrét módszerre vonatkozó, vagy akár több féle kezelésből összeállított csomag is, mely összeállítás alapját az a megközelítés vezérli, hogy ne csak a már fellépő aktuális problémát kezeljük, hanem a kiváltó okot is, ezáltal megelőzhetjük a kórismétlést. Természetesen a későbbiekben is szem előtt tartjuk az éppen aktuális állapotodat, igényedet és ahhoz igazodunk.
Találkozóink alkalmával a fókuszunkban Te vagy! Téged figyelünk, Téged hallgatunk, Rád hangolódunk, hogy a legjobbat nyújthassuk Neked.
Alapelvnek tartjuk, hogy nem alkalmazunk semmilyen módszert, vagy eszközt anélkül, hogy ne lennénk tisztában annak a szervezetünkre, vagy a lelkünkre gyakorolt hatásával, saját magunk öngyógyító mechanizmusainak serkentésére is ezeket használjuk. Biztos lehetsz benne, hogy tudjuk milyen érzést kelt, ha megszúrják a füled egy akupunktúrás tűvel, vagy köpölyt húznak a hátadra, ahogy személyes tapasztalatunk van a Bach virág eszenciák áldásos hatásáról is. Ezekkel a módszerekkel lehetőségünk van levenni a hétköznapi terheket a válladról a szó legszorosabb értelmében, és átvitt értelemben is.

 

Mottónk: „Gyere el! Éld át! Élvezd a változást!”

Valljuk, hogy mindenki saját boldogsága, egészsége, ezeken keresztül az egész életének megalkotója, megteremtője.
A testünkben végbemenő egyes változás, mely akár betegségig is fajulhat nem más, mint egy üzenet a lelkünktől, mert valamilyen érzelmi-, lelki traumát nem dolgoztunk fel. A lélek nem tud hozzánk másképp szólni, szervezetünket kibillenti egyensúlyából, így jelzi felénk, hogy valami nincs rendjén.
Ahogy a boldogság, úgy a pozitív irányban történő elmozdulás titka szintén önmagunkban rejlik.
Ezért az adott probléma kiváltó okát kell megtaláljuk, melyhez szükséges a fizikai és lelki tényezők összefüggéseinek a megértése. Mindezek helyreállítása rendszerint életmód- vagy egyéb változtatásokat kíván tőlünk. Ezek eléréséhez egy segítő kézre, megbízható tanácsadóra van szükség. Saját segítő kezünk nyújtjuk oda Neked, hogy megtapasztald a változást, majd élvezd a benned végbemenő csodát.

Ha szeretnéd személyesen is megtapasztalni ezeknek a módszereknek az áldásos hatásait, szeretettel várunk!

Hagyd nálunk a fájdalmad, és élj tovább testi-lelki nehézségektől mentesen!

 

Módszerek amiket alkalmazunk:

S.I Japán gerinckezelés, kínai TuiNa masszázs, frissítő-relax masszázs, izületi kimozgatás,izomnyújtás, arc masszázs, talp masszázs, kineziotape, köpölyözés, fül-akupunktúra,-akupresszúra
alakformálás, Bach-virágeszenciás konzultáció, ThétaHealing, kineziológia módszerei

Masszázsainkat különböző olajok felhasználásával vagy ruhán keresztül végezzük, az olajak mindegyike tartósítószer-, parabén- és paraffinmentesek, illetve hypoallergének.
www.facebook.com/grogota

Cím: 1142 Budapest, Dorozsmai u. 13/b.

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.