Homoki László

Homoki László

Category

Homoki László vagyok, – gyógy- és sportmasszőr-, 2008 óta a Magnolia Szalon masszőre. Célom a Vendégeimmel megismertetni a masszázs feszültség oldó és számos pozitív hatását. Véleményem szerint a minőségi élet nélkülözhetetlen eleme a masszázs.
Profilomba a sportmasszázs, nyirokmasszázs, svédmasszázs, wellness masszázs, alakformáló masszázs, reflexpontos talpmasszázs, lágy csontkovácsolás, japán gerinckezelés, herbál masszázs, kinesio tape ragasztások, moxa- és köpölyözés, illetve flossing és faciakés tartozik. Masszázsszolgáltatásaim mellett mozgásszervi állapotfelméréssel is foglalkozom.

Masszázsaim célja, az izmok erőlétének javítása, fokozása, a jó közérzet fenntartása és a fájdalommentes, könnyed mozgás elérése a mindennapokban.

Az általam alkalmazott masszázsokat különösen ajánlom azoknak, akik rendszeresen sportolnak, hisz náluk a masszázs elengedhetetlen a kiegyensúlyozott fejlődésnek. A több éves időszak lehetőséget adott arra, hogy sokrétű tapasztalatot gyűjtsek a sportolóknál az izom- valamint ízületisérülések és azok regenerációja terén. Ugyanakkor jártas vagyok nyirok, wellness és alakformáló masszázsokban is. Minden masszázsom személyre szabott, az Ön állapota alapján végzem masszázsomat.

Előzetes egyeztetés után, előre megbeszélt időpontban tudom Önt fogadni! Keressen bizalommal, hogy segíthessek! Remélem, hogy hamarosan Vendégeim között üdvözölhetem Önt is!

Székesfehérvár Ady Endre 21/b

Bejelentkezés: 06 70/612 5033, viber, whatsApp, messenger (Magnolia Sportmasszázs Székesfhérvár)

magnoliafrissito.hu

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.