Katona Anikó

Katona Anikó

Category

Katona Anikó vagyok. S.I. terapeuta, természetgyógyász- reflexológus és kineziológus.

Szakmai képesítéseimen túl az S.I. japán manuálterápiás gerinckezelés adta meg azt a tudást, amivel a hát-,váll-, nyak, térd- és végtag problémákon tudok segíteni. Az S.I.1-4 terápiás kezelés- sorozat, és az Atlasz-korrekció, széleskörű spektrumot nyújtanak abban, hogy megtaláljuk a számodra a leghatékonyabb megoldást a gyógyulásod felé. Fontos tudni, hogy a kezeléseken semmilyen rángatás vagy hirtelen mozdulat nincs jelen. A fogások teljesen biztonságosak, nem járnak fájdalommal.

Kiegészítő kezelések:

  • eszköz-masszázs
  • triggerpont-terápia,
  • flossing kezelés,
  • kinezio-tape,
  • akupresszúra,
  • piócázás
  • BEMER-terápia

Az embert teljes egészében szemlélem, mint fizikai-, érzelmi-, és gondolati lényt, így kezelési módszereim abban támogatnak téged, hogy a fizikai gyógyuláson túl, felismerd elakadásaidat, nehézségeidet. Fontosnak tartom az egyénre szabott és együttműködő terápiát, mert úgy gondolom, ez vezethet a gyógyuláshoz és fájdalommentességhez.
Ahhoz, hogy segíteni tudjak, tudnod kell, mit szeretnél elérni, mire vágysz? Ma már tudom, életem küldetése, hogy rátaláltam segítő mivoltomra. Tudásomat és terápiás ismereteimet igyekszem naprakészen tartani, hogy a lehető leghatékonyabb módon kezelhessem
a hozzám fordulókat. Az összegyűjtött tudást és tapasztalatot tiszta szívből adom át, mert tudom, hogy egészséges
lelkületű ember csak az lehet, aki őszinte önmagához és vágyik egy jobb, egészségesebb életre.

Katona Anikó
1039 Budapest, Csillaghegy
+36-30-4895304

 

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.