Kepes Andrea

Kepes Andrea

Category

Kepes Andrea vagyok, Ózdon születtem és élek. Itt és a környéken szeretném az emberek egészségét szolgálni.
Mottóm: Nem kell hogy fájjon❗A kor nem egyenesen arányos a fájdalommal❗

Kezelési helyszínem Ózd és Eger
Oktatóként is várlak ha tanulni szeretnél, szintén Ózd és Eger a helyszín.
Végzettségem gyógy-és sportmasszőr.
Tevékenységi köröm fizikai közérzetjavítás svéd masszázzsal és különböző technikákkal és MNS egyéb oktatás.
– S. I-terápia, japán gerinckezelés 1,2,3,4,szint
-Hegkezelés
-FDM fasciális kötőszöveti szemléletű terápia 1,2,3,szint
-BABA FDM újszülött kortól
-köpölyterápia

Online bejelentkezés
https://gerincharmonia.booked4.us

VENDÉGEIM MONDTÁK

„Szia Andi!
Már akartam jelentkezni, de még vártam, hogy alakul a derekam.
Ugye szombat délelőtt voltam nálad kezelésen. A kezelés után érzetem javulást, de még a fájdalom bele-belenyilallt a fájó területbe. Szombat délutánra felerősödtek a fájdalmak, nagyon fájt szinte minden mozdulat. Éjjel is kelnem kellett a kisfiamhoz, a kiságyból kivenni és visszarakni, nem volt egyszerű.
Aztán eljött a vasárnap reggel! Mintha kicseréltek volna. Szinte egész nap eszembe sem jutott a derékfájásom. Következő éjszaka még mindig éreztem, de lehet hogy az ágy nem jó, és amiatt jött elő újra a fájdalom, de már akkor sem olyan mértékben, mint előtte.
Köszönöm Neked, hogy segítettél, és hogy szinte néhány órán belül fogadtál, hogy megszabadíts ettől a fájdalomtól.
Hálás vagyok Neked:
Mónika”

„Szia Andi! Ismét jelentkezem. Csütörtökön voltam nálad kezelésen. Már szerdán mentem volna, de Pesten voltál. Akkor is kibőjtöltem, nem mentem máshova segítséget kérni. Csütörtök reggel 8-kor már nálad voltam.
Annyira fájt a derekam kedd estére, hogy annak ellenére, hogy nagyon gyógyszer ellenes vagyok, mégis fájdalomcsillapítót vettem be. Éjjel nem tudtam kivenni a kisfiamat a kiságyból megetetni, de még megfordulni sem tudtam az ágyban a fájdalomtól. Ez így volt szerda éjjel is.
Alig vártam, hogy mehessek hozzád és elmúljon ez a fájdalom.
A kezelések után ismét könnyebb volt, de még óvatosan mozogtam, félve az esetleges nyilaló fájdalomtól.
De minden perccel jobb lett. Éjjel már gond nélkül keltem az etetéshez, ki tudtam venni Bencét a kiságyból és vissza is tudtam tenni.
Ismét hálával tartozom Neked a segítségedért és a munkádért.
Csak ajánlani tudom a fájdalommentes SI terápiát a derékfájással küzdő embertársaimnak.
Köszönöm: Mónika”

„Szia. Már is írom neked a pozitív visszajelzést. Egész nap Mezőkövesden voltunk. Jöttünk mentünk. Ülni nem nagyon volt hol. Tönb mint egy órás koncertet egyhelyben végig álltam. És most, hogy ülök a kocsiba jutott eszembe, hogy nem is fáj a derekam. Jól esik az ülés de nem azért mert már majd ketté török, hanem csak úgy… köszönöm a tegnapi kezelést. Bízom benne, hogy hosszabb távon is sikeres lesz a további kezelés. Puszi. További kellemes pihenést.
Hegyi Mónika”

„Szia! Helyzet jelentés: lábam rendben nem fáj de megfigyeltem most hogy kiállásnál csípőmegtartásnál durran be vádlin meg térd felett combon mert oda húz ott feszül be. Tegnap futottam is semmi gond a térdemmel. Bírta. Nem fájt. Sípcsontra húz a terhelés az fog hosszútávon bedurrani. Szóval minden oké. Jelentkezem ha újfent beálltam vhol.
Laczka Zsuzsa”

„Szia Andi! Irok mar Neked hogy mi ujsag. Mar idejutottam. Szombat este es vasarnap nagyon fajt az egesz hatam, mint akit agyonvertek. Az izomlaz ugye ahogy mondtad. Jo eros kezed van ez tuti. De onnantol kezdve jo- jobb es fajdalomcsillapitot nem vettem be. Aludni tudok. Nem faj ugy a hatam, lapockam, sőt mar elől is hasogatott ugye. Szuper, örülök. Majd még egyeztetunk es julius elejen elmennék 1x Hozzad. Köszi, de arany kezed van. Es miota szenvedtem, reg mennem kellett volna.
Varga Enikő”

Címek: Eger, Ózd, és Budapest 3. kerület Óbuda

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.