Kertai Mária

Kertai Mária

Fő profilom a szervezet öngyógyító folyamatainak segítése különféle energetikai és egyéb eszközökkel (pl. kvantumérintés, Reiki, biodinamika, ThetaHealing, Access Bars, Körbler-féle szimbólumterápia, terápiás hangvilla, köpölyözés, triggerpont terápia és fascia lazító technikák, metamorf blokkoldás,…). Munkám során alkalmazom masszőr, természetgyógyász –bioenergetikus és gyógynövény-alkalmazási szakember ismereteimet is.

A gyógyulás beindulásához sok esetben szükség van a fizikai elakadások megszüntetésére, ennek speciális és kíméletes eszköze az S-I terápia.Az S-I terápia önállóan vagy komplex kezelés részeként is kérhető. Előzetes bejelentkezés szükséges!

Vendégeim visszajelzéseiből:

  • Eltűnt a derekamból a dudor (évek óta ott volt). És már nem is fáj!(O. István)
  • Külön köszönöm a „kvantum kuckó” kezelést, mert semmi fájdalmam nincs azóta. A síelés alatt sem éreztem semmi fájdalmat. (K. Gábor
  • A nyakam sokkal jobban fordul, mióta azzal az S-I terápiával megkezelted. De ami igazán csodálatos, hogy egy éjszaka sem ébredtem fel arra a szörnyű fájdalomra, ami a lábamat már több mint tíz éve minden nap kínozta! (L. Irén)

 

Elérhetőség:

Mobil: +36 20 926 8731

E-mail: info@kvantumkucko.hu

Kvantum Kuckó 7623 Pécs, Madách Imre utca 5/C

 

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.