Keszi Ildikó

Keszi Ildikó fizikai közérzet javító masszőr és SI terapeuta vagyok, a zalaegerszegi Csengőlinka masszázsstúdió megálmodója.
A legmagasabb rendű lét a szolgálat. Ugyanakkor tudom, hogy miközben minden figyelmemmel feléd fordulok, én is sokat kapok tőled. A legjobb érzés, amikor egy-egy kezelés után azt mondod, megkönnyebbültem, mintha kicseréltek volna! S hogy minél inkább így legyen, folyamatosan tanulok én is.

Amióta az SI terápiát elsajátítottam számtalan embernek tudtam hatékonyan segíteni.

Pénzes Tímea tapasztalata: „Kemény fizikai munka miatt, nagy fájdalmakkal érkeztem és kilazulva, fájdalommentesen távoztam!!!”
Orbán Diana véleménye: „Fantasztikus volt! Nagyon tetszett, hogy az Ildi végig kommunikált, elmondta, mit miért csinált, nagyon odafigyelt az emberre. Pihentető élmény volt.”

Hogy relaxációd és feltöltődésed teljes legyen, a svéd masszázst kiegészítem infraterápiával, fényjátékkal, természeti hangokkal, az általad választott masszázscsomaghoz kapcsolódó zenével, olajokkal, természetes illatokkal, vezetett meditációval és gyógynövényekkel.

Szeretettel várlak Zalaegerszegen Csácsban a Csilla utca 29 alatt.
Itt tudsz bejelentkezni: +36-30-097-18-84, vagy online.

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.