Klemencz Dániel

Klemencz Dániel vagyok. 2019 tavaszán mentem el egy, egyhétvégés Shiatsu alaptanfolyamra. Családomban és baráti körömben többen mozogtak nap mint nap fájdalommal, ezen szerettem volna változtatni. Ebből az egy hétvégéből hivatás lett. Kerek egésznek éreztem, mert tudtam, ha tovább képzem magam, nagyon sok embernek tudok majd segíteni, és ki is tudok majd benne teljesedni.
A tanfolyamot követő héten be is iratkoztam a Három Forrás Központ két éves Shiatsu tanfolyamára. Az ott tanultak nagyon hatásosnak bizonyultak, mivel nem csak a fizikai fájdalmak, hanem lelki és mentális problémák is javultak a hozzám fordulóknál. Közel egy évvel ezelőtt egyik tanárom ajánlotta, nézzem meg magamnak az S.I-terápiát, mert illene hozzám. Igaza volt! Nagyon szeretek az S.I-terápián tanultakkal dolgozni, mert elképesztően hatékonyak, és illenek is a kezem alá.
Ezzel a két fajta megközelítéssel nagyszerű és a várt eredményeket lehet elérni. Minden kezelést várok, mert azon túl, hogy hatásosak, minden kezelés személyre szabott, nincs két egyforma. Ez egyben kihívás és motiváció is számomra.

Keress bátran, bizalommal!

 

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.