Kovács Lajos

S.I-Terapeuta
NMPT Instruktor
FMS szakértő,  GFM Level 1 Instruktor
Tradicionális Thai Masszázs
Trigger-pont masszázs
„Atlantisz” Kiropraktikás izometrikus kimozgatás (lágy csontkovácsolás)
Izom és izületragasztás (Kinesio tape ragasztás)
Kyokushin Karate 3. dan, Kyokushin sportoktató
Mediball oktató

Kovács Lajos vagyok. Közel 30 éve a Kyokushin Karate indított el az egészséges életmódra való törekvés útján, mely mára életem meghatározó vezérfonala.
Munkámmá vált kedvenc időtöltésem, az egészség érdekében történő rendszeres és különböző mozgás- és edzésformákkal való foglalkozás (Kettlebell, Mediball, GFM – Ground Force Method). Folyamatosan tapasztalom, hogy a mindennapi életünk során helytelenül bevésődött mozgásminták milyen mozgásszervrendszeri problémákhoz, gerinc-vagy mozgásszervi panaszokhoz vezethetnek.
Fontosnak tartom a tüneti terápiák mellett, a kialakult problémák gyökereinek feltérképezését (pl. FMS szakértőként Funkcionális Mozgásminta Szűrés), és egy olyan megoldásban való segítségnyújtást, mely a kiváltó okok megelőzésére, megszüntetésére fókuszál.
S.I-terapeutaként manuálisan, NMPT Instruktorként (egyéni, páros családi, kiscsoportos, csoportos) gerinctorna foglalkozások tartásával igyekszem segítséget nyújtani.
További módszerként a Tradicionális Thai Masszázst, az „Atlantisz” kiropraktikás izometrikus kimozgatást (lágy csontkovácsolás), trigger-pont masszázst, izom és ízületragasztást (Kinesio tape ragasztás) alkalmazom.
Tudom, hogy gondolataink hatással vannak testünk állapotára valamint, hogy a testünk fizikai állapota minden téren meghatározza életünk minőségét. Hiszem, hogy mozgásrendszerünk megfelelő használatával életünk során hosszú időn keresztül megőrizhetjük, sőt visszaállíthatjuk jó egészségi állapotunkat, javíthatjuk a már kialakult elváltozásokat.
A személyre szabott mozgásprogramon túl a mindennapi életbe beilleszthető tanácsokat is kapnak a hozzám fordulók.

e-mail: senshi@senshi.hu
tel: +3630/399-7977
Web: http://gerinckovacsok.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/gerinckovacsok
Cím: Senshi SE Sport és Életmód Központ

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.