Kulcsár Péter

Kulcsár Péter

Category

Tuina-, SI-terapeuta, Konduktor, Nemzetközi talpreflexológus

Meggyőződésem, hogy egy masszázs/kezelés, akkor jó, ha nemcsak a testre, hanem a lélekre és a tudatra is jótékonyan hat.

Várom szeretettel régi és új vendégeimet a Prestige Belvárosi Szépségszalonban (Székesfehérvár, Kossuth u.14.)

Tuina kínai masszázsműhely facebook oldala

Klienseim visszajelzései:
„Az első alkalom után elmúlt az éjjeli hátfájásom. Köszönöm!”
„Nekem egy évig fájt a vállam, hiába a sok krém, gyógyszer stb. Végül úgy döntöttem, hogy kipróbálom! A legjobb döntés volt! Nagyon ajánlom! ”
„Abszolút bírható a masszázs. Már a kezelés alatt szűnt a fájdalom és nőtt a mozgástartomány. Azóta ez csak jobb lett. Mindenkinek ajánlom.”
„Nekem a csuklóm fájt régóta a munkám miatt. A kezelés után azonnal megszűnt a fájdalom. Gondolom, egyéni, hogy kinek hány alkalomra van szükség, a terheléstől is függ. Szívből ajánlom!”
„Nekem a bal karom fájt! Orvostól orvosig jártam vele másfél évig, de nem lett jobb a helyzet. Majd voltam ezen a kezelésen, azóta szinte teljesen megszűnt a fájdalom Csak ajánlani tudom! :)”

Választható masszázsok, kezelések:

• tuina kínai gyógymasszázs,
• S.I-terápia (egyedülálló, fájdalommentes japán gerinckezelés),
• talpreflexológia,
• craniosacralis biodinamika terápia.

Végzettségeim:
• konduktor,
• tuina-terapeuta,
• S.I-terapeuta,
• nemzetközi talpreflexológus,
• craniosacralis biodinamika terapeuta,
• reiki mester

Bemutatkozom
Nevem, Kulcsár Péter.
15 évvel ezelőtt indult segítői pályám, ekkor kezdtem meg tanulmányaimat a Nemzetközi Pető Intézetben, ahol konduktori diplomát szereztem. Ezután tapasztalataimat külföldön (USA, Egyesült Királyság, Németország, Norvégia, Svédország, Marokkó, Kína) bővítettem és kamatoztattam.
A főiskolai évek alatt ismerkedtem meg a Tuina masszázzsal Han Kui-Yuan Mester tanfolyamán. Akkor még nem sejtettem, hogy évekkel később milyen fontos szerepet tölt majd be az életemben ez a több ezer éves kínai gyógymód. Papp János kínai orvos és Lu Guangyi tuina orvos tanítványaként sikerült elmélyednem a hagyományos kínai orvoslás csodálatos világában és megszereznem tuina-terapeuta végzettségem.
2018-ban találkoztam Horváth Csabával, neki köszönhetem, hogy megismertem az SI-terápiát, ezt az egyedülálló japán gerinckezelést. Nagy hatást tett rám ez a lágy kezelési metódus, szélesítette szemléletemet és sokat finomított az általam alkalmazott technikákon.
2019-ben kezdtem meg craniosacralis biodinamika tanulmányaimat, amely tovább segíti fejlődésemet a gyengéd, lágy kezelési módszerek útján.

BEJELENTKEZÉS : 06 70 4274 008

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.