Oberhauser Éva

S.I-terapeuta és masszőr vagyok.
Már gyerekként vonzott a segítő tevékenység, mégis valahogy más irányba mentem. 2017-ben azonban elindított valami késztetés a masszázs irányába, eleinte csak hobbi szinten, a családban és a kollégák fájós tagjait kezeltem masszázs és energiaközvetítés formájában. Ezek mindig eredményesek voltak, ami nagyon inspirált, így a képzések véget nem érő sodrásába csöppentem. A továbbiakban folyamatban van az S.I-terápia 4-es (mobilizációs, csontkovács, valamint Dorn terápiás technikák) és egy Himalája sókristály Gua Sha intenzív mélyszöveti masszázs technika elsajátítása.

Kezelések:
S.I-terápia (japán gerinckezelés)

Funkcionális masszázs

Köpölyözés (hagyományos népi gyógymódok)

Trigger-pont terápia

Myofasciális regeneráció

Kínai masszázs
Migrén masszázs
Arc meridián masszázs
Tibeti kötőszöveti méregtelenítő mézmasszázs
Kinesio Tape felhelyezés
Reiki kezelés

Egy sikeres történet:

Hölgy vendégem, aki több műteni kívánt gerincsérvvel is rendelkezik. Amikor hallotta, hogy masszőrködöm megkért, hogy vállaljam el, mert nem talál olyan masszőrt, aki ennyi sérves problémával fogadná. Első nekifutásra elutasítottam, de amikor az S.I 2-es tanfolyamon azt hallottam, hogy: “- Ha mi nem kezeljük a gerincsérveseket, akkor ki más? Előbb-utóbb marad szerencsétleneknek a lemezelés, stb.”
Szóval ezen felbuzdulva írtam neki, hogy vállalom. Időpontot egyeztettünk, pontosan jött, valóban több sérv is orvosilag diagnosztizált volt nála.
Elsősorban deréktáji és váll fájdalomra panaszkodott. Mikor levetkőzött, akkor szembesültem vele, hogy az L5-S1 között műtéti heg látható. Kifaggattam, 20 éve műtötték gerincsérvvel, de fém nincs sehol és több műtétet nem szeretne. Előzetes állapotfelmérés és tesztet követően – meggyőződtem a leletekben is jelzett csigolyák állapotáról is – egy lazító masszázs után megkezeltem S.I 1-es és S.I 2-es technikákkal. Úgy távozott (csak akkor merte megmondani), hogy a párja a lelkére kötötte, nehogy hozzá merjek nyúlni a gerincéhez, de láttam az elégedettséget az arcán és idézem: “Szinte repkedek, annyira megkönnyebbültem.”
Néhány nap múlva a párjával összefutottam, aki csak úgy üdvözölt “Szia Sámánasszony! Szilvinek csak úgy ring a csípője, mióta nálad volt.”
Ez az eset engem is meggyőzött arról, hogy érdemes volt megtanulni ezt a fantasztikus technikát, mert a reménytelennek tűnő problémákon is fájdalommentesen tudok segíteni vele.

Időpont foglalás előzetes egyeztetés alapján.

Szeretettel várom a kedves vendégeket!

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.