Orosz Edina

Orosz Edina

Category

gyógymasszőr, SI terapeuta

KINESIO-TAPE, köpölyözés, talpreflex, Dorn terápia, derekprotokoll, akupresszura, instrumentális maualterapia,SI terápia, kenés -ínrakás

VENDÉGEIM MONDTÁK

„Már korábban is érzékeny volt a vállam, az egyik edzés nem tett jót neki. Aztán sok lett a munka, rengeteg időt töltöttem a laptop előtt, feszült is voltam. Ehhez társult egy rossz mozdulat és meghúzódott a vállam az egyik este. Másnap reggel már zokogtam a fájdalomtól, alig bírtam mozdítani a karom. SOS hívtam Edinát, hogy segítsen valahogy. Egy jó erős, fekete kinezio-tape-t kaptam. Olyan erős volt, hogy 20 percet feküdtem a tape-elés után Edinánál, annyira szédültem. Aztán tornáztatnom kellett. Ezek sokat segítettek, csökkent a fájdalmam, de 2 nap múlva már indultunk a konferenciánkra. Az utazás, a sok feladat nem segített abban, hogy magamra figyeljek, a vállam ezalatt a 3 nap alatt sajnos rosszabb lett. Úgy csináltam végig a konferenciánkat, hogy alig tudtam megmozdítani a bal karom. Mozdulatlanul is sajgott. Cataflam és Flector volt az, amivel próbáltam enyhíteni a fájdalmamat. Nem ismerem a gyógyszereket, mert nem szoktam használni. Így meglepett, hogy a Cataflam csak 1 óra múlva hatott és csak ideiglenesen fedte el a fájdalmamat. Nagyon szenvedtem, alig vártam, hogy ismét itthon legyek. A természetes gyógymódok híveként azonnal a gyógynövényeimhez nyúltam, és csináltam egy gyulladáscsökkentő teakeveréket. Literszámra ittam, másnap pedig mentem is Edinához. Megint tape, és mozgatás. A gyógyteám kb. 1 vagy talán másfél nap alatt gyorsan vitte lejjebb a gyulladást. Végre már tudtam aludni és valamennyire (pár centire) megemeltem a karom is. Segítséggel tornáztam, közben a tape is segített. Majd Edina masszírozta a fájó területet. Aztán újabb kinezio-tape-t kaptam. Látványos javulás kezdődött el. Aztán két napra abbahagytam a gyógyteázást és elmentünk Bogácsra a meleg vízbe. Plusz még jobban tornáztattam a karom. Ezek nem tettek túl jót, este már megint zokogtam a fájdalomtól, az ízület belobbant, ezek szerintem nem múlt el teljesen a gyulladás. Viszont mozgatni már egész jól mozgott. Gyorsan újabb nagy adag gyógytea, s újra literszámra iszom. Minimum 1 liter egy nap, de van, hogy 2 is lecsúszik. Edina újra megmasszírozta, újabb tape-t kaptam, és egyik napról a másikra látványos a javulás. Már minden irányba önállóan emelem, mozgatom. 2 nap alatt a 45 fokos emelésből teljes emelés lett. Még van egy pont, ami kicsit érzékeny, így 95 %-osnak mondom a gyógyulást ebben a pillanatban. A tornáztatást és a gyógyteát még egy jó darabig nem hagyom abba, és biztos vagyok benne, hogy jobb lesz mint a sérülés előtt És persze köszönöm Edinának, hogy azonnal segített mikor nagyon kétségbeestem, folyamatosan érdeklődött és tartotta bennem a lelket.”

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.