Poczkodi Róbertné

Poczkodi Róbertné (Csontos Katalin)
természetgyógyász – SI. terapeuta Tokaj

Poczkodi Róbertné (Csontos Katalin) természetgyógyász vagyok. A családban és környezetemben kialakult betegségek ösztönöztek arra, hogy tanulmányokat folytassak a természetgyógyászat területén, mely először csak hobbinak indult. Ebből a hobbiból hivatás lett, úgy érzem a gyógyításban tudok kiteljesedni, minél több embernek segítséget nyújtani.
Elvégeztem az ÁEEK. fitoterapeuta képzést, mely magában foglalja a betegek gyógynövényekkel, gyógynövény-készítményekkel, illóolajokkal, méhészeti termékekkel (apiterápia) történő kiegészítő kezeléseket, hiányállapotokat rendez, egészséges táplálkozást ajánl fel. Időközben fülakupunktúrát, különböző masszázs fajtákat, köpölyözést, lágy- népi csontkovácsolást és természetesen, amivel nagyon hatékonyan tudom kezelni a derék-, csípő- hát-, váll- és nyakproblémákat SI.-terápiát tanultam.
Ismereteimet mindig személyre szabottan, komplexen alkalmazom, mivel célom, hogy a hozzám fordulóknál a kezelésekkel tartós javulást, gyógyulást érjek el, ezáltal nemcsak fizikai, hanem az érzelmi-lelki egyensúly is helyre álljon.

Előzetes megbeszélés alapján szeretettel fogadom Önt is, köszönöm, ha megtisztel bizalmával!

Poczkodiné Kata
Egészség- és Masszázs Szalon 3910 Tokaj, Tarcali út 43/A.
Fb oldalam: https://www.facebook.com/Egészség-Masszázs-Szalon-és-Gyógynövénybolt
Időpontfoglalás: +36/70/387-8788
E-mail: pocikata@citromail.hu

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.