Schnaubl Katalin

Még csak néhány hete ismertem az SI terápiát, amikor úgy döntöttem, hogy része lesz a kezeléseimnek.
Az első próbálkozásaimra azt gondoltam, első sorban rólam fognak szólni, hogy kezemben legyen a módszer, meglegyen a gyakorlás a vizsgához.
Ez az elmélet hamar megdőlt. Finom és biztonságos technikákra volt szükség vendégemnél így a szokásos fdm mellett az SI terápiára gondoltam. Hatalmas odafigyeléssel és óvatossággal, folyamatos kommunikációval sikerült megszüntetni a deréktáji és SI ízületi fájdalmat, mozgásbeszűkülést. Napokkal később is azt a visszajelzést kaptam, hogy a feszültség nincs már ott.
Másik jelentősebb javulás egy olyan hölgy esetében volt, aki enyhe, de szinte folyamatos lábzsiborgás, zsibbadás miatt jelentkezett be hozzám. Egy SI kezelés után már nem tudta provokálni a zsiborgást az addig ismert módokon, megszűnt neki teljesen. Nagyon örültünk mindketten.
Több esetben jelentősen javult a vendég testtartása és könnyedebben is vette fel a jó tartást.
Az SI terápia mellett az FDM, a viscerális fasciakezelések, a köpölyözés és a teljes testes fasciakezelés a repertoárom fő elemei.

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.