Sinka Petra

Sinka Petrának hívnak, Kecskeméten dolgozom saját szalonomban. Régi vágyam volt egészségügyi területen tevékenykedni, de fiatalon egy kicsit másfelé sodort az élet.

2006-2007 között elvégeztem egy Testépítő-, fittnessedzői iskolát, amit megelőzött egy 6 éves erőemelő versenyzői előélet.
Az első gyógymasszőri iskolámat 2004-ben kezdtem el, de kaotikussága miatt félbeszakítottam, majd 2008-ban megtaláltam az IGAZIT és 2010 középen Gyógymasszőr képesítést szereztem Szegeden. Egy jó ideig csak másodállásként volt jelen a masszázs az életemben, de 2019-ben léptem egy nagyot és saját szalont nyitottam.
Időközben folyamatosan bővítettem tudásomat különböző technikákkal (manualterapiákkal), és ehhez megkaptam az Égiek segítségét is, mert a legjobb emberektől sikerült a tudást elsajátítani, amiket mindig egy kicsit magamra alakítgattam.
A vendégeim azt jegyzik meg általában, hogy nálam sosincs ugyanaz a kezelés, persze hogy nincs, mert a „kezemben lévő eszközöket forgatom” és minden esetben az adott fizikai állapottól teszem függővé, hogy éppen melyiket alkalmazom.
Az S.I-terápiaval 2020.szeptemberében kezdtem megismerkedni, ami merőben megváltoztatott az eddigi szemléletemben jópár dolgot.

A vendégem Laura írta:
„Sokat vártam mire tudtál fogadni,de örökké hálás leszek,hogy rájöttél a problémámra. Mindenkinek kötelezővé kellene tenni,hogy részt vegyen az általad nyújtott gyógyításon. Mind szakmailag,mind emberileg 5*”

Amiben segítséget tudok nyújtani:
Gyógymasszázs
Kismama masszázs
Pap-féle mély nyirokmasszázs
Dorn terápia
S.I-terápia
FDM
Hegkezelés
Kinesio tape felhelyezés
Ülő-, Nyúvasztásos Köpölyözés (szilikon, műanyag, üveg)

Előzetes bejelentkezés szükséges.

Facebook: https://m.facebook.com/Massz%C3%A1zsManu%C3%A1lter%C3%A1pia-by-Sinka-Petra-104204491023266/?ref=bookmarks

 

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.