Széki Csaba

Üdvözlök minden kedves érdeklődőt! Széki Csaba vagyok.

Alapvégzettségeimet tekintve biológia-testnevelés, gyógytestnevelő szakos tanár.
Az egészséges életmódra nevelés mindig is fontosnak tartottam, ezért több olyan képzésben is részt vettem, amelyeken megszerzett ismereteket a mindennapi munkámba be tudom építeni, és hitelesen átadni a tanítványaim, szüleik és közvetlen munkatársaim számára.

Mint masszőr, több mint 20 éve – a pedagógusi pálya mellett – igyekszek segíteni a megszerzett tapasztalatommal, folyamatosan bővített ismereteimmel a hozzám fordulóknak.

Végzettségeim:
Biológia-testnevelés, gyógytestnevelő szakos tanár
Általános természetgyógyász
Reflexológus
Sportmasszőr
Reiki 1.
S.I-terápia (Japán gerinckezelés)
Köpölyterápia

Vendégeim jelezték vissza:

„Most is végig aludtam az estét és nem is keltem fel közben. A derekamat nem érzem. Nem fáj, nem nyom, nem hasít. ? Ugyan úgy tudok mozogni, hajlékony lettem. Már nem vagyok hajléktalan! ?”
(T. István Nyíregyháza)

„Szép estét! A kezelés utáni tapasztalataim: este nyugodt alvás, másnap bizonyos mozdulatoknál picike fájdalom még érezhető volt nap végére, ha sokat mentem jártam nap során, de olyan 3-4 nap elteltével szinte semmi és mostanra azt mondom és le is kopogom h megszűnt a bal oldali nyilalló azokra a bizonyos mozdulatokra a csípő- derék fájdalom! Ajánlani tudom mindenkinek ezt a fajta kezelést aki hasonló hát és derékfajdalmakkal küzd! Sztem kötelező lenne mindenkinek!? Köszönöm mégegyszer!”
(J. Csaba, Napkor)

„Tisztelt Csaba. A tegnapi kezelés használt reggel nem fájt a derekam, be se kellet kenni. A kezelés helye érzékeny olyan, mint amit meg ütöttem, azon kívül minden rendbe. Köszönöm a kezelést.”
(B. Zoli, Nyh.)

„A több évtizedes Isiász, gerincsérvi problémám és hozzá társuló derékfájásom, és már a jobb térdem is nagyon fájt. Ennek a kezelési módszernek a kipróbálása után szinte elfejtettem a fájdalmat. Nagyon tudom ajánlani a kezelést, próbálja ki akinek ilyen jellegű problémája van!
Köszönöm szépen Csaba a lehetőséget!
Legyen sok elégedett vendég a kezelés után.”
(K.-né Mária, Nyíregyháza)

„Szia! Köszönöm szépen most teljesen jól vagyok. Délelőtt még éreztem egy enyhe fájdalmat, de ha így marad, annak nagyon örülnék, pedig elég strapás napom volt.”
(Sz.-né Katika Tiszavasvári)

Akinek van hasonló problémája, keressen bizalommal:
Széki Csaba
masszőr, reflexológus, S.I terapeuta

Elérhetőségeim:
Email: szekicsaba70@gmail.com
Tel: +36/30/328-2762
https://www.facebook.com/Sz%C3%A9ki-Csaba-Massz%C5%91r-218926162893330

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.