Zsigmond Anita

Zsigmond Anita

Category

masszőr, SI terapeuta Bp., XIV. kerület és Debrecen

Zsigmond Anita vagyok. Masszőr, SI terapeuta, Gyógymasszőr és FDM terapeuta.
2007-ben bekukkantottam a masszázs világába, igaz még csak ismerkedés szintjén végeztem el egy Svéd Aromaterápiás Masszázs kurzust, ami annyira megtetszett, hogy gyorsan hozzátettem még egy cellulit masszőr képesítést is.

Ami hobbinak indult, végül szerelemmé teljesedett. Hajtott a vágy, hogy még többet és többet tanuljak. Azt vettem észre, hogy, akit kezelek megnyugszik a kezeim között, vagy álomba szenderül, annyira ki tud kapcsolni, ami hihetetlen boldogsággal töltött el és engem is teljesen feltöltött. Akkor már nem volt számomra kérdés, hogy megtaláltam a hivatásomat, amivel felvértezve aztán nyakamba vettem a világot. Első utam a ködös Angliába vezetett, ahol még egy színvonalas mélyszöveti masszázs képzésen is részt vettem. Itt már hivatásos masszőrként dolgoztam, rengeteg pozitív visszajelzést kaptam nap, mint nap, ami arra sarkallt, hogy még tovább szélesítsem a palettámat, hogy valami igazán egyedit tudjak nyújtani, a hozzám fordulóknak. Anglia után folytattam tapasztalásaimat, a nap sugarai Spanyolországba csábítottak, Marbellát és Cordobát csodálhattam egy éven át, de be kellett látnom, hogy a szívem mégiscsak a szülőföldemért dobog.

Már hazai vizeken, töretlen lelkesedéssel a tartós segítségnyújtás szellemében folytatom utamat. Új technikákat sajátítottam el, köztük a japán SI Gerincterápiát, ami az eddig ismert módszereknél jóval hatékonyabban képes kezelni és megszüntetni a derék, váll, hát, nyak problémákat, fájdalmakat. Később egy erdélyi népi módszert tudhattam a magaménak, amit Ínrakásnak neveznek. Jelenleg, 2019-ben a gyógymasszázs,és FDM tanulmányaival bővítem tudásomat.

Budapesten a XIV. Kerületben és Debrecenben dolgozom.
Pillangó Effektus Központban
Cím: BP. XIV. Thököly út 114b
Happy Healing House egészségközpontban
Cím: Debrecen Ibolya u 21.

Bővebben: https://www.facebook.com/Bodymanualterapia/

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a jobb működés érdekében és a felhasználói élmény fokozására sütiket (cookies) használunk.